Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2007, 14:29   #16
Onori
Użytkownik Forum

Onori's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Dureń, gdy zrobi głupstwo, potem zawsze tłumaczy, że było to jego obowiązkiem. — George Bernard Shaw

Zawsze przeciwnie do wszystkich. No dobrze, coż dla mnie ten artykuł to jeden wielki idiotyzm pomieszany z płaczem pewnego człowieka, który chce pokazać, iż wszycy jego narodowi gracze są - be, a on jest super - bo czyma się od nich zdala.
Coż zawsze jest najlepiej ocenić grupę na podstawie jednostki - nawet, gdy ta jednostka to wieksza część. Równie dobrze, mogę określić Cię w prawdziwym życiu, jako złodzieja - bo za takich mają nas inne narody. Z pewnością takie zdanie na Twój temat by Cię ucieszyło - jeśli jeszcze nie zrozumiałeś, Ty właśnie tak postępujesz. To, że Ty natrafiłeś na samych (jak to ktoś określił) "polaczków" to wybacz, ale to tylko i wyłącznie Twój problem i nie rzucaj się na nas z krzykiem jakimi to jesteśmy złymi istotami - w sumie to najlepiej jest winićkogoś za swoje błędy.
Twój artykuł to chęć pokazania rasizmu naszego narodu w grze - wybacz, ale robisz to samo właśnie tym artykułem ukazujesz, że my to tylko nÓby, złodzieje, PK, PA i wszystko co złe - bo tak jest najłatwiej. Znasz takie powiedzienie:
"Cudze chwalą a swego nie znają?"
Wybacz, ale jesteś na tyle zaślepiony, że nie widzisz iż Twoim "idole' też są takimi samymi graczami jak my.
Poenikąd, w Twoim artykule jest widoczna jedna rzecz, że wszyscy któzy będą pisać coś na Twój temat zaczną Cię bluzać - wybacz, ale niestety zawiode Cię.

I takie jest moje zdanie na temat tego artykułu.
Ps. Wybaczcie błedy i literówki ;P ale cały czas musze coś robić w domu i ten post pisze już chwile ;].

Ostatnio edytowany przez Onori - 22-09-2007 o 14:38.
Onori jest offline   Odpowiedz z Cytatem