Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurzep
omg gościu teraz mnie w*****łeś. od matki nic nie biorę to po pierwsze. zarabiam sam na swoje potrzeby od 15 roku życia. Ludzi pokroju super elo joł Piotra oceniam po jedynej rzeczy po której mogę ocenić nie znając go: po jego postach. Więc skul już gębę, bo moje zarzuty mają jakieś podstawy, twoje nie. posta pisze na spontanie: max 5 min, bo więcej niestety nie mogę poświęcić. Nie wypominam mu braku "altu" tylko błędów które rażą, które świadczą o dysmozgowiu, jakie również ty posiadasz. Chcesz mnie zripostować zrób o porządnie a nie dajesz zarzuty z dupy wzięte.]
@doom
pozdro and peace!
|
jezeli ktos popelnia bledy nie swiadczy to o tym ze ma "dysmozgowie" jak napisales cokolwiek to znaczy. przykladem moze byc moj najlepszy kumpel w rl ktory popelnia kardynalne bledy ma dyslekcje, przedmioty humanistyczne u niego leza za to nie ma sobie rownych w przedmiotach scislych. nawet jezeli sua popelnia bledy to nie znaczy ze ma "dysmozgowie" dlatego zaprzestancie tych glupich przepychanek i nie udowadniajcie jeden drugiemu ktory z was jest madrzejszy.
Nie oceniajcie a nie bedziecie ocenieni
btw. chlopaki mam nazieje ze organizujecie jakis kolejny zjazd bo za 4 dni wracam do Polski wiec moze wkoncu uda mi sie zalapac