Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mezowski86
Dlaczego nie wypali? Jak mówisz, że 5 sekund za mało to można ustawić 10sek. Jak masz uhy to na pewno nie padniesz, chyba że na combo, ale to sekunda - a nie 5 sek.
|
Słucham? Jak masz uhy i lagi to napewno nie padniesz? ROTFL! Ty chyba nigdy nie grałeś z laggami! Wystarczyło 6 sekundowy lagg (giga lagg) i z full hp miałem brzydki napis. You are dead. Jak ktoś gra na osiedlówce (tak jak ja, czyt LAN) to czasami ma takie, mega laggi. Wiem że to shit, ale cóż.. Lepszy ryc niż nic
1) Nawet nawet. Tylko żeby nie trzeba było się wylogowywać, na przykład zostawić na afku. I żeby wtedy nie wywalało po 15 minutach nic nie robienia. Bo to bez sensu, typek robi tak noobchara, i nim sella itemki a mine charem nadal huntuję?
2) Pożal się boże... A teraz to się nie exitają? -.- I to wystarcza. Wystarczy pk, trap i reset kompa. W 5 sekund nic nie robienianawet sorc nie padnie. Jeśli trap, to utamka

3) Huahauhauhaahuh. Czy Ty masz 5 lat? Sorry jeśli Ciebie postażałem -.- Skillowanie, to jest WYMYSŁ GARCZY A NIE CIPSOFTU! Cipy zakładały że takie 8 knighty, kupią sobie serpent sworda za całą gotówkę wyniesioną z rooka i będą ze skillami 16/16 bić trolle... To może jeszcze śnieżki które mają 1 ataku? I wandyco żrą 1 many, żeby trenować mlvl -_-