Proszę
Dobra chcę zakończyć tą kłótnie. Przepraszam wszystkich których uraziłem, zdenerwowałem itp. Będę ograniczać się to wstawiania spotkań i być może krótkich analiz.
@Slay: ja mam metalową broń
Bełchatów - Jagiellonia Białystok-1 -1.40
W sobotę 22 września w Bełchatowie przy ulicy Sportowej Bełchatowski GKS podejmował bedzie zespoł beniaminka Orange Ekstraklasy Jagiellonie Białystok.Faworytem tego meczu jest oczywiscie zespoł aktualnych wicemistrzów Polski.Bełchatów w poprzedniej kolejce zremisował na cięzkim terenie w Poznaniu z Lechem 1:1 a bramkę strzelił Janusz Dziedzic.Napewno bełchatowianie większe szanse na zwyicęstwo mili by gdyby Mariusz Ujek nie ujrzał w 52 min czerwonej kartki.Jaga niezły dorobek punktowy zawdzięcza tylko grze na swoim boisku ponieważ 8 zdobytych punktów Jaga zdobyła grą na własnym boisku,zaś grając dwukrotnie na wyjazdach dwa razy doznała porażki(przegrane z Cracovią 1:2 i Zagłebiem Sosnowiec 1:3 gol Evertona) jak widać białostoczanie to typwoy zespoł wlasnego boiska w dwóch emczach wyajzdowych strzelili tylko jedną bramkę a stracili aż 5.Trener Lenczyk ma kłopoty bogactwa,ma bardzo szeroką ławkę rezerwowych i każdy walczy o miejsce w pierwszej "11" co napewno jest sporym plusem.Bełchatów po odpadnięciu z Pucharu UEFA może w maksymalnym stopniu skupic się na grze w Polskiej lidze,w której jak narazie grają przeciętnie ponieważ zdobyli jak dotąd 10 "oczek" jak na wicemistrzów to zdecydowanie za mało.Moim zdaniem jutro GKS Bełchatów pokona Jagiellonie Białystok i tym samym udowodni ze jeszcze liczy się w wlace o góną połówkę tabeli,mysle także ze po 45 min kłopoty bedą mili gracze Jagi którzy mooim zdaniem bedą schodzić z murawy po 45 minutach ze spuszczonym głowami.
Analiza mojego starszego brata. Poproszę go żeby mnie poduczył troche ^^