Zobacz pojedynczy post
stary 22-09-2007, 20:24   #881
Filush
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: JW

Stan: Na Emeryturze
Imię: Arcy Filu
Profesja: Paladin
Gildia: GTW
Świat: Arcania
Poziom: 20
Skille: 50/34
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
ehh zastanawiam sie czy nieznajac mnie ma jakis sens pisanie tych pierdol co sobie wkrecacie...ale doszedlem do wniosku ze tak...bo przeciesz jakby nie to,to bys niemial co pisac

a co do mojej pisowni
nigdy nieurzywalem śćżń czy innych znaczkow piszac na necie a takze pzrecinkow kropek itp,nie dlatego ze mam dyslekcje czy cos poprostu leje na to,kto chce wie o co mi chodzi a inwalidzi umyslowi musza sie zastanawiac..wzglednie wytykac bledy bo maja pole do popisu,wiec powiem tylko raz
piszcie sobie o moich bledach ile chcecie,leje na to tylko zastanowcie sie czy czasem niejestescie ...zalosni????

txt w szczegolnosci do flu~ costam

a tak btw.bedac nikim na forum nawet jak nabijesz 1000000 post spamow nienatemat aby kogos pojechac to i tak bedziesz nikim..tylko zwyklym bachorem

kiedy ja bylem na tym forum ty niepotrafiles wlaczyc swiatla..albo niedosiegales?
Zapewniam Cię, że jestem na tym forum i na tym serwerze tak samo długo jak Ty, o ile nie dłużej.

Kropki i przecinki bardzo ułatwiają przeczytanie tekstu, nikt Ci nie każe używać polskich znaków. Sam ich używam bardzo rzadko. Chodzi nam (mi?) o to byś pisał bez takich podstawowych błędów które rażą w oczy, nie jestem jakimś tam orłem z Polskiego, ale denerwuje mnie jak ktoś tak niedbale pisze. Możesz to wziąć do siebie i postarać sie pisać poprawniej, a możesz na mnie nasrać i to olać. W sumie jak pójdziesz na każde(prawie) inne forum czy coś w tym stylu to zostaniesz potraktowany tak samo.

Co do tej ortografii i szacunku jak już wcześniej nawiązał... Jeżeli ktoś pisze poprawnie i estetycznie to od razu do tego kogoś mam większy szacunek niż do jakiegoś totalnego analfabety (nie mówie tu o notopie, bo z jego postów można jeszcze co nieco wywnioskować) który ledwo tworzy zdania.

Ostatnio edytowany przez Filush - 22-09-2007 o 20:32. Powód: ..bo zupa była za słona
Filush jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.