Teraz na 20-80 a nawet 90lv opłaca się biegać się z niczym innym jak tylko Royal Speary. Na grubsze hunty Enchanted, ale to i tak rzadko, bo jak chodziłem na 60lv na DL'e to tak czy siak nie robiło mi większej różnicy to, czy biję z Royal, czy też z Enchanted.
PoH? Lipa, jak kolega gdzieś tam wyżej napisał, totalna paranoja, biegałem tam przez godzinę, z podobnym rezultatem, lata pełno osób, każdy każdemu bije potwora, jak zobaczyłem Wyvernę, to o mało co nie popłakałem się ze szczęścia, nie mówiąc o Dragu, czy GS'ie -.-'
Pall bez pacca ? No jeżeli już uprzeć się na tego PoH'a, to wiesz, bez utani hur to tam krucho, bo zwastujesz trochę uh/manas, jeżeli potwór typu GS do Ciebie podleci .. Chyba że latasz z t ringiem i bohami, to wtedy nie jest tak źle, aczkolwiek nastawiałbym się że t ringa nie masz, a w kazdym razie nie tyle, żeby wystarczyły Ci na 1-2h hunta .
Wg. mnie pallek bez pacca i promocji, traci na szybkości, nie tylko takiej w walce, ale też w zdobywaniu doświadczenia, dosłownie na głupim tombie w godzinę wyciągniesz więcej jak na Guardach, czy gdzie tam jeszcze . Traci dużo jeżeli chodzi o możliwośc odkrywania nowych terenów, bo takowe są dość ciekawe i możemy odkryć nowe expiwiska etc . Traci na wyglądzie, bo przecież ile można chodzić w jednym outficie .. Traci na sprzedawaniu loota, bo u Djina zawsze dostaniemy więcej xd
Tyle .
|