Zobacz pojedynczy post
stary 23-09-2007, 13:17   #1
Jiartsejre
Użytkownik forum

Jiartsejre's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Poul Nohan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vandetta
Świat: Candia
Poziom: 205
Skille: 99/89
Poziom mag.: 9
Domyślny Prawda-Demonbone

Witam jestem Poul Nohan z Candia,byłem głównym blokerem Ghazbarana w momencie gdy Ghazbaran miał red hp sio team przestał mnie siować,to wszystko było ustawione ja miałem im zblokować potowora przed 80%+ potem miałem paść a dokończyć blokowanie miał estroz 185 ek który też padł Jako pierwszy Demon Bone może i posiada Darkseph ale chciałbym tu podkreślić w jakich okolicznościach go zdobył może nawet nie tyle co zdobył a go sobie przywłaszczył więc naprawde chciałbym żeby ten comment na tibia.pl został zmieniony i to jak najprędzej .....
Bo przecież na każdym serwerze loot z bosów trafiał do głównego blokera lub trafiał na loterie a na Candia było innaczej jak zwykle osoba która wykonała najwięcej roboty juz omijana...

"Niezwykle potężna broń. Jedyny do tej pory jej okaz stwierdzono na Candii, a osoba która pierwsza weszła w jego posiadanie to Darkseph. Pozostawił ją po sobie najmocniejszy potwór w grze, w zamian za wysiłek włożony w pokonanie go. Obecnie jeden z najkosztowniejszych przedmiotów w grze."

Naprawde robi mi się przykro jak to czytam..
Jiartsejre jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.