Cytuj:
Oryginalnie napisane przez master_blaster
Stworzylem ten temat aby ostrzec maniakow tibi mieszkających w Białymstoku, Elblągu, Kielcach, Olsztynie, Ostródzie, Pile, Raciborzu, Suwałkach, Świnoujściu, Wejherowie i Wrocławiu przed zakupem vectraNET-u czyli stalego lącza z sieci telewizji kablowej vectra. ten internet jest najgorzym mozliwym wyjsciem do gry w tibie:
1. Prawie zawsze podczas logowanie widzisz komunikat " IP blocked....."
2. Jesli juz uda ci sie zalogowac to masz 50 % szans ze cie wywali w ciągu minuty z powodu OLBRZYMIEGO LAGA.
3. Jesli cie nie wywali w ciągu minuty to i tak sie nei da grać gdyż średnio co 10 sek masz laga.
A więc jesli zamierzacie grać w tibie nie kupujcie VectraNET-u !!!! 
|
Ja tez mam z vectry... zgodze sie tez jestem nie zadowolony... denerwuje mnie to ..ze idac na caffejke do kolegi ... sprawdzajac lacze ... gralem na 6 mc .. i mialem 17 Framerate na tibi...
u mnie w domu grajac na jednym accu .. mam 29 ...
w caffe na jednym accu masz 45-60
Fakt popieram z tym ip blockiem ... prawie ciagle jest .. czasami calymi dniami nie mozna grac w tibie ... a to juz smierdzi troche ..
co do lagów .. nie mam takich konkretnych .. byc moze u Ciebie bardzo szwankuje ich Router.
Router : to jest cos takiego jak server .. jest to jeden taki komp do którego sa przylaczone inne kompy z sieci .. on nadaje Ci ip .. byc moze jest zbyt przeciazony...
aha wlasnie .. byc moze masz mala przepustowoc .. ktos wyzej napisal ze mu chozi super .. heh przepustowosc jest rózna do wyboru .. wiec na kazdej tez tibia bedzi inaczej dzialac
23:00 You advanced in sword fighting. (103)
19:33 You advanced in shielding. (102) !!!!
12:59 You advanced to magic level 8.
Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego...
http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047