Zobacz pojedynczy post
stary 23-09-2007, 21:32   #561
grilia
Guest

Domyślny

Popieram wypowiedz Gremlina. Najlepsze expowiska w Tibii nie sa na widoku lecz schowane gleboko pod ziemia. Nastolatkowie o tym nie wiedza, wydaje im sie ze znaja tibie na wylot bo wiedza gdzie sa dwarfy i elfy a potem pisza durnowate posty na forum. Np ja expie w miejscu ktore nie zostalo nigdy wymienione na tym forum a swietnie sie nadaje do expienia na 60-70 lvl sorcem/drutem, ma sie tam duzo wiecej exp i kasy niz na znanych expowiskach a na dodatek zeby was dobić i pognębić to powiem ze jest na facc.

Moge wam co najwyzej udzielic 1 wskazowki: szukajcie expowisk tam gdzie sa questy w pobliżu. Questy = trudno sie tam dostac + jest szybki respawn. To tyle ode mnie.
Cytuj:
W takim razie po co w ogóle o tym wspominasz? Wygłaszasz jakieś tezy, ale dowodów na nie nie przedstawisz, na zasadzie "wiem, ale nie powiem"...
Buhahahahaha, w tym przypadku jest to jak najbardziej uzasadnione. Nie popieram czegos takiego ze "mam mls ale nie pokaze" bo wtedy ten kto zobaczy go lub nie i tak nie dostanie (wiec zadna strata pokazać) ale jak komus powiesz o expowisku to dzieje sie wrecz przeciwnie bo ten noob idzie i tam zajmuje miejsce.

Ostatnio edytowany przez grilia - 23-09-2007 o 21:50.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.