Zobacz pojedynczy post
stary 24-09-2007, 15:25   #568
mezowski86
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony Pokaż post
Zawsze wydawalo mi sie ze blessy tylko na level ida.

Ja spadanie skilli widze tak, nie chodzi o liczbe tylko ogólnie o skill, o ilośc tego skilla. Jest ona pokazana za pomoca liczby ale np. czas na zrobienie skilla z 50 ma 51 to np. 1h, a na zrobienie z 99 na 100 to XXXh. Jak widac pod liczba skilla 99 kryje sie ogromna ilosc czasu potrzebna na zrobienie go. Dlatego gdy padasz to spada ci np. te 7% skilla przy skillu 100 jest to pewnie mało widoczne. Przy skillach 55 jak padalem to spadało mi o cały skill, a przy skillu 78 jak padłem to spadło mi okolo 50% tego skilla (mialem 20% do next i dlatego skill nie spadł). EO miał skill 115 i padł juz 2 razy - nadal ma 115 Oczywiscie mowie o postaci z promocją, bo qpel kiedys spadł bez promo i skilel spadły mu z 75 na 73 O.o
Ehh troche sie rozpisałem nienatemat chyba no ale.. tak mi sie jakos zachcialo pisac
Powiem ci większe jazdy. Miałem skille 85/85 (sword skill był 45% do 86). Podczas expu na dc admin zresetował serw i padłem. Spadło 1,5lv i skille na 84/83. Po tygodniu odrobiłem skille i poszedłem na exp i co? Admin wyłączył net i znów spadło na 84/83, ukradzino mi też eq o wartości 65k (nie miałem aola, bo po pierwszym dedzie nie kupiłem - wypadły bohy, giant sword i dużo run). Później sobie zrobiłem pół roku przerwy od tibii Na pacca nei miałem kasy wtedy, a na blessy też nie było kasy, ale tej tibijskiej;p. Ale clipsoft nie widzi, że niektórzy mają słabe łącze i nie zmniejszy kary przy dedzie. Dlatego dużo osób kończy z tibią przez takie jazdy i clipsoft ma mniej kasy z pacca
mezowski86 jest offline