Zobacz pojedynczy post
stary 24-09-2007, 19:51   #112
darushu
Użytkownik Forum

darushu's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska

Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
Domyślny

Tak naprawde Wy... boterzy, juz przestańcie wymyslac te glupie wymówki, niby usprawiedliwiające Wasze granie na tymże cave-bocie. Jezeli nie macie czasu na gre, to po co gracie? Zmusza Was ktos? Rozmowy z przyjaciolmi, jak to Scobel napisal... Macie od tego komunikatory, co jest duzo wygodniejsze niż rozmawianie na tibii. Chcecie czuc przyjemnosc z gry na 30+ levelu? Bo wczesniej tego nie odczuwacie? Kupcie sobie postac na allegro... wiem wiem, ze to nie legalne, ale kurde juz to bardziej akceptuje od wymówki: "aa bo ja nie lubie grac na początku, bo straaaasznie ujowe hity wchodzaaa".

Tak naprawde nic nieusprawiedliwia Waszego botowania... poprostu chcecie zaslynac levelem, nie wkladajac w to najmniejszego wysilku... Ale wiesci sie szybko rozchodza. Wystarczy ze raz was taki jeden przylapie, to wkrotce wszyscy o tym beda wiedziec.

Poprostu. Jeżeli macie grac na bocie... to przestancie grac w tą grę. Zróbcie miejsce dla uczciwych graczy, ktorzy nieraz potrafia kilkanascie minut czekac w kolejce do zalogowania (na przepelnionych serverach), podczas gdy Wy zamiast czerpac jakas przyjemnosc z tej gry, "niby" czerpiecie patrzac jak ten Wasz "Ukochany" cave-bot robi to za was, tzn. expi.

Twierdzicie ze jestescie fajni, albo lepsi bo gracie na bocie?
Sorry, ze tak powiem... ale nawet nie wiecie w jak wielkim jestescie błędzie.

To tyle...

Podlej mi drzewko!
Dziękuje za wszystkie odwiedziny

Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby?
Zapraszam!

Wstaw mi notkę!

Ostatnio edytowany przez darushu - 24-09-2007 o 19:53.
darushu jest offline   Odpowiedz z Cytatem