Zobacz pojedynczy post
stary 24-09-2007, 20:24   #66
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

@up
Rozluźnij poślady Każdego systemu trzeba się nauczyć, a nie każdy równie szybko przyswaja wiedzę. Ty zapewne też nie umiałeś obsłużyć w pełni linuxa podczas waszego pierwszego kontaktu (nie mówiąc już o rozwiązywaniu problemów linuxowych).
Tibijczycy przerzucają się linuxa, bo ktoś im powiedział/gdzieś przeczytali, że to o wiele bezpieczniejszy system od windowsa. I ja twierdze, że takie myślenie (które akurat w przypadku tibii i keyloggerow się sprawdza) bardzo dobrze wpłynie na popularyzacje i rozpowszechnienie tego systemu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hetman_rox Pokaż post
Polin mam problem.Odpaliłem Tibię ale strasznie wolno chodzi.To nie są lagi.Poprostu wyglada to tak jakbys gre spowolnil ze 3 razy.Co robic?
Help!
Zainstaluj i włącz najnowszą wersję sterowników własnościowych do ATI/nVidia (w zależności której firmy masz karte). Wtedy powinno przyspieszyć. Poza tym, tibia na linuxie zwalnia, gdy odkrywasz mapkę, dobrze by było mieć już całą mapkę odkrytą.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez buczi1 Pokaż post
Mam PLD 2.0
Sciagnelem obydwie wersje licb5 i 6, wypakowalem, ale podczas wlaczania, pojawia sie okno i odrazu znika, tak jest z obydwoma.
Zainstaluj i włącz własnościowe sterowniki Ati/nVidii. W przypadku Ubuntu znajdują się w 'SYSTEM --> ADMINISTRACJA --> MENADŻER STEROWNIKÓW WŁASNOŚCIOWYCH'

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez buczi1 Pokaż post
A jak odpalam wersje windowswska przez wine to wyskakuje.
Cannot find file "Tibia.dat" [Error Code]
Please re-install the program.
co zrobic??
pozdro
Nie po to chyba instalowałeś linuxa, żeby grać w tibie pod wine, więc odradzam to rozwiązanie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mortt Pokaż post
"TibiaPlayerLinux: X Server has no OpenGL extensions"
Jako że jeszcze "raczkuję" w linux'sie, powiedzcie co mam z tym zrobić??
Poczytaj >>TEN<< temat.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One

Ostatnio edytowany przez Shinjix - 24-09-2007 o 20:26.
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem