25-09-2007, 00:28
|
|
Guest
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slovik
Do stałej gry furora na pewno nie jest serwerem wymarzonym... Znam wielu ludzi ,którzy po hacku Imargama by skakali z radości , ba nawet kogoś z Vision kto na to zasługuje ( chyba całe ? ) Ja osobiście żalu o to, że na mnie Khazul polował ( poluje dalej tylko ja tym charem nie gram ). Przede wszystkim wiadomo, że świat na tej grze ani na żadnej ;p się nie kończy. Pełen podziwu jestem dla Narrowa, bo przynajmniej ja znam mało ludzi ( z dzisiejszych czasów tibii ) którzy nie użyli ani razu bota. Kiedyś ( tibia 7.5 come back please ) to u mnie na podwórku o tej grze się ciągle gadało dobrze czy źle, ale się gadało. A teraz takie czasy, że u mnie nikt nie gra bo zrobienie 100 lv teraz to jest pryszcz. Nie mam pojęcia czy cipy próbują coś zrobić z tym, że taki Ma'rin sobie zostawia chara na bocie i jazda. Prawde mówiąc, w Duskiness też był bot (anni Magiqa albo raz 5 sd w zwidka zaraz po wyjściu przewijało się to tutaj ) Hehe jedyne co dobre w dzisiejszych czasach to nikt nie patrzy u człowieka na Lv ; )))
pozdro
Możecie po mnie jeździć poczytam sobie ; ))
|
Bez bota, to nie robota.
|
|
|