Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2007, 09:22   #923
Fefin
Użytkownik Forum

Fefin's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doom Terror Pokaż post
nie sadzcie byscie nie byli sadzeni xD latwo dodac latke wszystkim pozostalym,trudniej jednak spojrzec w lustro i przed samym soba powiedziec jakim sie jest ;p i nie mowie tego jako offence w wasza strone,chodzi o to ze wiekszosc osob ktore podsumowalilscie to nawet nie znacie bo 3/4 serva to sporo,napewno arcania jest bardzo zbottowana i sa postacie,ktore z tego slyna...zal jest mi tych osob,bo co to za satysfakcja z gry? Ja siebie oceniac nie bede bo by wyszlo jaki to nie jestem narcyz,ale dopoko nikt ze mna sam nie zacznie to na mnie narzekac nie prawa praktycznie...bocenie hmm nie wazne co powiem,wazne ze ja znam prawde i ze jestem w pelni z niej usatysfakcjonowany.A z bycia noobem nie rozlicza sie tylko za pomoca lvl/liczba wojen per acc,ale tez z poziomu jaki sie prezentuje w interakcji z innymi ludzmi.A jak ktos podbija na wstepie z tekstem "hunted" lub jakims prawie-wjazdem z piaskownicy to bezwzgledu na lvl/zaslugi bedzie w mych oczach zerem.Czyli gorzej niz noobem. aff znowu wyszedl zal post,ktorego 4/5 tego forum nie przeczyta bo jesli cos ma wiecej niz 2 linijki i nie posiada slowa "k*rwa" to sie nie kwalifikuje sie na post do przeczytania xD
Dodam tylko tyle ze nie tylko arcania jest tak zbottowanabo a prawie kazdy swiat PvP bo non pVp to wiadomo.Jedni sie kryja drudzy nie.
Nom i poscik caly przeczytalem bo sie ciekawie zaczynalI uwazam Ze masz calkowita racje
Fefin jest offline   Odpowiedz z Cytatem