Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madmix
Odpowiedz na twój problem jest bardzo prosta a dokładniej chodzi o to że pewnie masz internet lokalny ze wspólnym ip z innymi ludzmi np z osiedla lub ewentualnie z miasta ( dokładnie chodzi o to że zarówno ty jak i kilkadziesiąt innych osób jest klientami danego dostawcy internetu i macie wszyscy taki sam adres ip ) jest na to jedno bardzo proste rozwiązanie otóż wystarczy że zadzwonisz do dostawcy internetu i powiesz "Proszę o przydzielenie własnego adresu ip" to jest dla nich mały problem ale niestety to jest ich obowiązek bo według prawa jeśli poprosisz muszą ci przydzielić prywatne ip  sam tak miałem i to mnie ogromnie drażniło np gdy musiałem sie na szybko zalogować okazywało sie że nie zaloguje się bo jakieś pajace zablokowały ip ! wiem jak to jest denerwujące a jedyna rada to musisz zadzwonić do dostawcy internetu i poprosić o własny adres ip  PoZdRO
|
Kiedys to rozwiazanie bylo prawdziwe. Teraz juz nie. I nikt na razie nie wie (probowalam sie dowiedziec) dlaczego tak jest. Niektorzy maja taki problem ciagle, i nie jest to spowodowane internetem. Zdazaja sie sytuacje, ze przy probie zmiany postaci wyskakuje ten komunikat (przy zmianie swiata), i da sie jednoczesnie wrocic na stara postac... Inni zas wogole tego nie maja. Najwyrazniej jest to jakis bug, ktory, mam nadzieje, zostanie niedlugo naprawiony.