Witam, potrzebuje ludzi do strony o grach i wszystkim co z nimi związane, cały sprzęt komputerowy itp., a więc potrzebuje ludzi na stanowiska takie jak:
- grafik
- skrypter(php, mile widziana znajomość mysql)
- sponsor

- teksty:
* recenzje z gier
* nowinki z internetu o grach i sprzęcie
* w tym miejscu wasze propozycje działów
* moderatorzy (usuwanie hamskich komentarzy itp.)
* recenzje sprzętu // Co do tych dwóch to jeszcze nie wiadomo,
* testy sprzętu // skąd sprzęt będzie, ale nawet by pożyteczne było
//opisanie swojego shitu
Co do nazwy domeny, to mam dwie propozycje:
www.playonhigh.pl albo
www.playonhigh.com - play on high (high w slangu - bycie pod wpływem marihuany)
Z początku wasza praca będzie w 100% harytatywna, lecz gdy się strona rozkręci, dodamy google adseene i inne tego typu bajery, wtedy oczywiście każdy dostanie swoją działkę.
Kontakt: gg: 7767651 email:
[email protected] .
Ps. (dla Shinjix):
Puki co mamy 3 osoby, jesteśmy dość słabo doświadczeni(ja wsio, oni teksty), w php4 znam się dosyć dobrze, w mysql'u nic co może budować strone, bardziej co może ją niszczyć...
Grafik powiem że wręcz wymagany jest dla nas, bo mi to nie zawsze wychodzi(często wychodzą oczojebne gówna).
Co do kasy, to możliwe, że nigdy jej nikt z nas nie zobaczy, ponieważ może być to nie wypał, dołanczając do tego teamu, robisz stronę jedynie dla własnej satysfakcji, a jeśli jakimś cudem wyjdziemy na plus to napewno nie tylko ja, ale wszyscy z teamu! Strona chciałbym żeby była orginalna, dużo orginalnych pomysłów milewidzianych. Jeśli cokolwiek umiesz, w miare ładne grafiki, dobrze piszesz teksty, napisałeś kiedyś ciekawy skrypt w php, masz jakiś fajny pomysł na jakiś dział, pisz właśnie takich ludzi nam trzeba, nie musisz być profesjonalistą, lecz i takimi nie pogardzimy;p. Jeszcze nazwa strony nie została wybrana końcowo.
Możliwość zmiany tematyki strony na ogólnokomputerowy.