Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2007, 18:01   #23
DracoR
Użytkownik Forum

DracoR's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem

Stan: Na Emeryturze
DracoR ma numer GG 8611606
Domyślny

A mnie się ten fake nie podoba!!
Nie ma żadnego wprowadzenia do fabuły. To mi przypomina nieudana telenowele... Wszystko wygląda brzydko oprócz outfita głównego bohatera i niektórych miejscówek. Reszta to wielkie DNO. Żeby nie było, że od tak sobie to mówi, więc wymienię tu kilka punktów:
- stare outfity - trzeba poszukać nowych...
- Gimpowskie efekty - wiem, że na bank nie masz PS'a, więc mógłby coś wymyślić z gimpem, a nie wszystko na odwal się,
- "Strzępy" potwora - też nie należą do najlepszych :/
- Zima... - czy nie ma już innych pomysłów?
- Czy tu w ogóle jest jakaś fabuła? - Każdy odcinek jest oderwany z kontekstu drugiego tylko jest mowa o wydarzeniach z poprzedniego odcinka. Serial...
- Drzewo na zimowych terenie - Jeszce jakby to była choinka...
- Za dużo dialogów na jednym obrazku - Mógłbyś to przerzucić na kilka obrazków, a przy tym zrobić jakieś czynności, emocje (odskok do tyłu z przerażenia, zniechęcona rozmową osoba odchodzi, ale nie przestaje mówić itp.)

To jest większość tego co mi się nie podoba. Od razu mówię, że nie chcę abyś przestawał robić do końca tego fake'a, bo to jest objaw kompletnej głupoty. To jest tylko krytyka abyś mógł poprawić się na przyszłość. Na razie masz u mnie lekko naciągane 4/10, ale jeśli się postarasz ocena skoczy w górę.

DracoR jest offline   Odpowiedz z Cytatem