Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2007, 19:05   #10
Czarny ork
Zbanowany

Czarny ork's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Poland

Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Gildia: Szwax
Świat: sqn
Poziom: 666
Skille: 123/567
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Dziękuje, zamiast tego wole kupić CDA i mieć pewność, że trzymam w ręku owoc pracy fachowców, a nie dzieci które nie mają co zrobić ze swoim wolnym czasem. Bo jeśli wyjdzie wam coś w stylu gry.onet.pl to nie wróże wam sukcesu.
Może i wiele ludzi jest takich jak ty, ale ja nie zamierzam marnować 20 zł na coś co po 2 stronie nudzi mnie jak cholera. Wszystki gazety lecą tak w h., że sam prawdopodobnie o tym nie wiesz... Ostatnio kupiłem 3 różne gazety, Opisały to samo co zwykle, czyli 2-3 strony ciekawych newsów, o których wiedziałem od miesiąca, a reszta testy super wypasionych myszek, klawiatór, k. graficznych itp. testy się mijały z celem, miały ukazać najlepsze w tej cenie, ale zestawienia były do dupy... Ogólnie to ja mam pomysł na coś nowego, nie zamierzam trzymać się stereotypów. Nie liczy się ilość unikalnych wejść, jak to ktoś wyżej powiedział, liczy się zadowolenie, jeśli ta strona będzie unikalna, będzie miała "to coś" w sobie to nawet żeby było długo o niej cicho to kiedyś zrobi się głośno.

Ps. Największe skarby pozostają w podziemiach... Sami nie wiecie, ile jest ciekawych stron o których nie znacie, bo nie ma ich w pierwszej dziesiątce w google, bo po co dalej się szukać.

Ostatnio edytowany przez Czarny ork - 25-09-2007 o 19:08.
Czarny ork jest offline   Odpowiedz z Cytatem