Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2007, 19:30   #454
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Orzolek był w "Rays"
i nigdy nic nie płacił
to jest powód do zabicia
skoro przydupaski Twojego pokroju płacza na forum po jego zgonie to znak ze jednak nie byl to chybiony strzał i trafilismy kogo było trzeba

--
Jesli idzie o rozkład sił to jest równowaga miedzy Wanted a Punishers

Puni maja jednak jedna przewage która coraz bardziej zaczyna sie zarysowywac.
Szwecka szkoła gry wnosi pewien element którego nie sposób nie docenić.

Walczyłem juz w roznych gildiach-> pod dowództwem Draza, Urba, Miny, Matacy(starego-Mika), Hawka(starego-Tobbiasa), Manura(starego-Wezzliego) Hega, jak i w czasie burdelu kiedy kazdy chcial co innego i krzyczal co innego.

mimo tego ze Draz wielokrotnie dowiódł swoich umiejetniosci dowodzenia (i nie bede mu tego odmawiał- bo to nie kwestia mojego gustu a goły fakt), a Minavand (przynajmniej dla mnie), był i pozostaje najlepszym graczem PvP na Azurze to Punishers dowodzone obecnie przez Jimmiego to jest to.

dla wszystkich wantedoludków ktorzy podniosa larum po moim poscie- przez bycie dowódca i liderem rozumiem pare spraw wiecej niz krzykniecie "zabijmy tego" i odliczenie "3, 2, 1, shoot!"

mozecie sie z moim postem nie zgadzac - ale faktem pozostanie ze Minavand jeszcze nie raz pokarze lwi pazur i powpisuje sie na listy deadow, a Xajaki ogarnie nie jedna akcje Punishers

One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn.
"the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision.

rl boyfriend of Floaterka
Cors Ent jest offline   Odpowiedz z Cytatem