Wiatrak wiesz on chcial wszystkim wmówic ze mial hacka a zaczelo sie to gdy ja zdobywalem nowych kumpli i mialem hlvls protektorów on tez tak chcial i byl zazdrosny.Zaczol podlizywac sie do Gugo po kilku dniach Nagle byla juz jego Siostra a dzien potem mial (NIBY) tego hacka...Wiesz znam go w rl ( niestety) i powiem ze nikt mu juz nie ufa tyle razy konotowal...hmm nie wiem ale jednak napisza cala historie jaka jest....
Wiec bylo to tak ktos tam w cafejce gral w Red Dragona z kumpli a on musial tez wiec gral z nimi....sciagneli tibie lecz nikt nie chcial w nia grac...Pierwsi Zaczeli Etten Neanan,Hunmar Garand,Byq,Maryslianka ale on jednak tez musial wiec stworzyl Postac Marcin Pasjak to byl chyba Paladyn....ale walil w clubach

......nikt prawie nie wedzial jak grac ale jakos sobie radzili...Po pewnym czasie my tez zaczelismy grac ja (Pyro Mat) i kilku moich Kumpli ale Gamge(Pasjak) byl najmadrzejszy i sciemnial na prawie wszystko bo nie wiedzielismy jak w to grac.......lecz on nie gral przez jakis czas i sie nauczylismy juz lepiej mialem sporo noobowskich postaci ale potem zrobilem Pyra.....bylem jedynym Sorciem w miescie bo Hunmar (rybek tez chwilowo nie gral) i powoli gralem lecz Spasiony Ryj( Pasjak) chcial byc lepszy od wszystkich najlepszy ....po kilku miechach gry bylem prawie najlepszy lvl w Wegorzewie.przedemna byl Maryslianka o 2 lvl wiekszy ale po kilku dniach on zlapal hacka

( wspulczuje Ci pawel) i ja mialem najwiekszy lvl.....Pasjak chcial byc lepszy odemnie i ciagle chcial abym gdzies padl ale ja sie trzymalem bez deadów do czasu (Szwedów) mam na mysli Cordeli,Trinity,Strappinga.........byla walka przy dp Knightzor(Strapping) drugim charem pekowal i poprosli mnie o pomoc a ja glupi i pomoglem bo to kumple z rl itp......za***alem go albo pomoglem zabic....ale nagle przyleciala Cordelia i Trnity i mnie klepia.......nikt mi nie powiedziala ze to sa oni....padlem 3 razy i mialem 40lvl Pasjak mial w tedy szanse aby byc lepszym i przegonil mnie......ja znudzony gra,lagami,malo gralem juz Pyrem lecz on chcial przegonic mnie za wszelka cene......przegonil udalo mu sie ja sie zajolem inna sprawa......gralem dalej powoli jakos wszystko odrobilem lecz nagle przez Niego moj dobry kumpel nie moze grac na Amerze ( Smok Milus) nie moge powiedziec czemu nie bo to prywatne sprawy ale z***al mu cala gre....Kamilek poszedl na inny server....tak jak wiekszosc Elity Amery....Zimn,Lobek,Szczepan,Sir Aryam(Nie wiem gdzie teraz juz grasz),(Beholder Blade,Jareknes graja na Amerze Ciagle...trzymajcie sie jakos),Drakeez,Clene,Ljuben w tym ja...odeszlem z powodu jednej Dziewczyny która poznalem i z która jestem ale do tego przyczynily sie deady,lagi,kicki........Amera byla kiedys fajna ale nie teraz po***alo sie wszystko w wakacje ale Pasjak ma te Swoje miano najwyzszego lvl w Wegorzewie ale Gdyby nie Hack Pawla(Marsylianki) byl by nikim....tyle chcialem troche strescic Historie Gamge(klamce,zdrajce) Jesli ktos sie chce sie dowiedziec czegos jeszcze pisac gg 2995632..........to by bylo na tyle
Ps: Pozdrawiam Ciebie Kochanie i Caluje:****
wszystkich kumpli z rl i z Tibia ALL Amere
Ps2:Magdaa i Maua dacie rade jeszcze kiedys bedziecie najlepsze

Pozdrawiam was Siostry............Zimn albo Hizez musze z Wami pogadac na gg mam sprawe
Ps3:Nie którzy maja uraz do Zimna i Jego kumpli ale ta ***ana wojna miedzy wami nie moze trawac w wiecznosc.......opanujcie sie....Draki chociaz Ciebie rozumiem miales ciagle porachunki z Zimnem......Nie chcem pisac nic o Zimnie bo ja osobiscie do niego nic nie mam ...Nie rozumiem tylko wojen miedzy Polakami...............Paranoja