Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2007, 10:57   #16
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pedziej Pokaż post
LOL ta strzała w dupie pawiana mnie rozwaliła.
A mnie to rozwaliło.
Przy okazji, nie pisze się RZywioł, tylko Żywioł, i nie są to te pokemonowe bzdety, tylko cztery podstawowe elementy świata: Ogień, Ziemia, Woda, Powietrze. (cholera, ale mi się to kretyńsko kojarzy...) Niektórzy maniacy fantasy (jak np. ja) doliczają do tego dwa dodatkowe żywioły: Światło i Ciemność (czyli również elementy składowe świata, w końcu dookoła nas tego pełno), przy czym najczęściej w powieściach fantasy przedstawiciele tych dwóch sił ze sobą walczą, w 90% przypadków Ciemność jest zła a Światło "wprost przeciwnie".
Tyle ględzenia o żywiołach.
Fake taki sobie, do tego dwie takie same sceny, a pierwszej nie widzę. Dodatkowo drzewa są dziwne, jak na wyspę - wyglądają raczej jak polskie lasy mieszane. Ogólnie wygląda mi to na supa hirou, więc z miejsca masz negatywa u mnie. Chyba, że przekonasz mnie, że tak nie jest. Poza tym ortografia co najwyżej taka sobie. Popracuj nad tym, tj. nad fake i ortografią. Polecam korektę MS Worda, tudzież słowniki ortograficzne.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)

Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 26-09-2007 o 11:00.
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem