hmm po jednej akcji wyzywacie mnie od noobow ze nawet hotkeyi nie umiem ustawic (akcja na edron gdzie ewakulowalem sie spamujac bledna inkantacje "exuva vita", gdzie fartem wyuhal mnie na deep red Dandrag- bo mana shield mi sie skonczyl i nie zauwazylem) a chwile potem wyzywacie od boterów?
no tak - w kazdej sytuacji mozna wynalesc powod zeby podbudowac swoje ego i pocisnac przeciwnikowi
Zordan?- masz na mysli rl Zordiego ktory przestal grac 2 lata temu na 80lvl zanim jeszcze sie boty pojawily? Czy Kanika który nawet by nie wiedzial jak sie bota obsluguje

Jameha?- masz na mysli Bola? ktory grał sobie fajnie ale mało walczyl, czy Przemka który jak pisalem nigdy bota nie uzywal
co do Franca starego[Adama] sie nie wypowiadam (na zaden temat-powodow znac nie musicie)
Stary owner Tegaxa(Marcin) nie wiem co robil - mozliwe ze uzywal bota
Dalipi? masz na mysli Dariusza? przeciez ten gosc to smiech...
a Sathan to juz ty powinienes wiedziec co robił a nie ja
nie twierdze jednak ze DoF i Puni sa świeci, co do kilku wiem na pewno ze uzywaja bota, do kilku sie domyslam, w kazdym razie nie ma w Puni "ng combo lidera" i Xajaki jest jedna z osob ktore na pewno graja z palca.
nie polityczne było by jak bym wymienil "swoich" którzy botuja wiec po prostu to przemilcze
jak jednak pisałem bot nie zmienia juz tak wiele. nowy system wymusza prace zespolowa - to juz nie czas ze 2 sorce potrafily zamiesc kogo chcialy.
poki nie ma bota ktory bedzie skoordynowanie ruszał 30 charów, niech sobie ludzie botuja ile chcą

a niech tylko złapie jakiegos sorca Wanted na wymuszonym botem exhauscie to sie posmiejemy