Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kup.Se.Musk
Oj, nauczyć się czytać. Napisałem tylko, że jesteś palantem. Dlatego, że napisałeś takie głupstwo "że będę wyciągać passy itd.". Pamiętaj także, że nie wbijam się komuś na respa bez powodu. Poza tym jeżeli próbujesz ze mnie zrobić "Nooba" na forum to tylko o Tobie świadczy. Jeżeli byłbyś gościem z jajami wytłumaczylibyśmy sobie sprawę na PM na forum lub w grze. Cya!
Edit:
Poza tym te Twoje wypowiedzi na forum Hadesu typu "Hujek" i podszywanie się pod Ancienciqa świadczą o Twojej niskiej inteligencji.
|
nie zamierzam prowadzic z Toba dyskusji znam Cie z gry i tylko ostrzeglem innych ze ktos taki jak ty tworzac Gildie moze zrobic przekret

.
Na resp sie wbiles bez powodu i uznales ze skoro mam nizszy lewel to powinienem sp... a jak przelogowalem sie na main chara to podkuliles ogonek i ze spuszczona glowa pobiegles do miasta ;P.
w grze nie mam czasu na rozmowy z osobami Twojego pokroju. na PM niemam o czym pisac bo niemam nic sobie do wyjasnienia z kims takim jak ty. napisalem moja opinie o Tobie do tego sluzy chyba forum.
odnsnie tego ze wpisuje sie na Twoje jakies forum to n/c. Swiat nie kreci sie wokol ciebie i Twojej gildi czy jakiegos twojego forum nigdy tam nie bylem i niezamierzam wchodzic , szkoda czasu