Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2007, 20:07   #593
X3r3mon
Guest

Domyślny

Cytuj:
A ile jeszcze bedzie postow sorcow ponizej 70 lvl marudzacych jak to im koszty wzrosly, normalnie wymiotowac sie chce jak pomysle ze przeciez ich atak nie tylko nie zmalal, ale normalnie wzrosl (jesli maja jako taki mlvl).
Mam 72lvl. Koszty wzrosły i gra się do dupy. Ty grasz drutem czyli masz kupe hajsu. Ja gram sorkiem i klepię biedę. Coś dodać?

Cytuj:
przeciez ich atak nie tylko nie zmalal, ale normalnie wzrosl
Chodzi o magów ta? Mhm... Gdy to czytam, to zastanawia mnie jedna rzecz: Kto jest większym jełopem - ten kto mianował cię moderatorem, czy ty we własnej osobie? Ooo cóż za sroga mina! A teraz popatrz na posty setek poszkodowanych magów i przemyśl sobie jeszcze raz swoją wypowiedź.

Cytuj:
Mialem cos powiedziec, ale wczoraj jak sprzedalem loot to wyszlo ze mam 2M w gotowce i wlasnie udowodnilem ci ze masz racje (szkoda ze jest to pierwszy taki przypadek, do tego na 135 lvl i do tego glownie dzieki temu ze nie huntuje a handluje).
Chodzi mi o to, że EDruid bez runemakera, zarobi w 3 dni 4x więcej kasy, niż MSorc w tydzień z runemakerem, zakładając, że robi 2 BP of SD na noc (+to, że ustawia bota o 21, żeby do 6:00 2 bp sdków były gotowe). Możesz mi to wyjaśnić? Czy tu wogóle jest coś do wyjaśniania? MS jest teraz NAJGORSZY i NIC mnie nie przekona.

Ostatnio edytowany przez X3r3mon - 26-09-2007 o 20:13.