Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qashutia
Czy to ja jestem taki onteligentny, czy poprostu Wy jesteścię poniżej normy?! Czy ja mówiłem że lepiej by było bez miów itp? Czy ja mówiłem że mitów wogóle nie ma? Proszę zamknąć ten topic bo schiza dostanę, jak pojawi się jeszczę jedna tak inteligentna wypowiedź
Czytanie ze zrozumieniem!
|
Nie no, sorry. Ale Ty tutaj chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem...
Napisałeś:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qashutia
Te all tajemnice. Nie ważne czy to mainlandu, czy rookgardu to są MITY, HISTORIA! Kiedyś były dostępne, ale zawiesili te questy z jakiegoś tam powodu, i teraz ludzię sobie ubzdurali i chcą zdobyć excailbuga, sof'a, itp. To nie jest dostępne, to kiedyś było dostępne, a teraz poprostu są nieosiągalne. Takie jest MOJE zdanie.
A teraz WY wyraźcię SWOJĘ zdanie.
|
a, ja:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Times
Nie zgodzę się z Tobą. Mity są były i będą to nadaje klimat tej grze. Sądzę że na pewno jest możliwe zdobycie teraz Excailbuga, lecz nikt tego nie dokonał, albo jak dokonał to się nie chce tym osiągnięciem chwalić na cały Tibijski świat. Co do Sword OF Fury na Rooku, też sądzę że jest on na chwilę obecna do zdobycia. W ostatnich updatach wprowadzili nowego bossa, ludzie już znaleźli sposób żeby SoF zniknął ze swojej wysepki. To kwestia czasu kiedy ujrzymy temat "SoF zdobyty" i nie będzie to marny keylogger. Nawet nie wiemy ile tajemnic kryje Tibia. Pewien NPC na Outlaw Camp skupuje DSLe za kilkanaście GP, coś w tym musi być, no nie ?
|
Powiedz mi gdzie ja powiedziałem iż nie masz racji co do mitów ? Ty napisałeś że mity są i ja napisałem że mity są. Napisałem że nie masz racji i się z Tobą nie zgadzam w tym że te rarowe przedmioty są nie dostępne. Prosiłeś innych użytkowników aby wyrazili swoje zdanie, i wyrazili. Nie wiem o co Ci chodzi. Spodziewałeś że każdy będzie Ci przytakiwał i Cię chwalił ? Sorry, ale tak nie jest.