Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misza
Jesteś kolejnym z trv haxorów, bo używasz tylko czystego notatnika?
Poza tym Nubrill mówił o ZAPALE, nie środkach. Bo pisanie dla tych trzech stałych czytelników będzie bardzo motywujące, prawda?
|
Wole pisać dla 3 czytelników, niż dla 100 dzieci co tylko patrzą na obrazki i po tym poznają czy gra jest fajna

. Proste że odrazu nie znajdziemy wielu czytelników, a jakby znalazł się jakiś sponsor, albo sami się zrzucimy to będzie na kampanie reklamową. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie jestesm haxorem, i nie piszę w notatniku, to był tylko przykład. Piszę na 30 dniowej wersji testowej dreamweavera(czy jakoś tak) która nigdy się nie skończy, bo to jest mi wygodniejsze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
Potwierdziłeś tylko moje przemyślenia. Jakbyś naprawde miał zapał to nie dałbyś się tak łatwo sprowokować, nie umiesz przyjąć naszej krytyki i wątpliwości.
A teraz małe sprostowania: Na projektowaniu stron nie znam się w ogóle - nie interesują się tym - ale czy to zabrania mi krytykować?
17 latek co nie siedzi w zawodówce, tylko w LO na mat-fiz-infi'e.
Wiedza nie zależy od wieku, ale Ty prosząc o pomoc powinieneś mieć solidne fundamenty.
|
Proszę o pomoc szczególnie do opisu gier, bo tego nie napiszesz w 2h, a do skryptów/grafiki pomoc by się przydała, ale nie koniecznie na starcie. Nie dałem ci się sporowkować, tylko uświadomiłem że się nie znasz na tym, to na co krytykujesz, jak nie wiesz co w trawie piszczy, trzeba mieć pojęcie o czym się pisze, zanim zacznie się pisać.