Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2004, 19:56   #40
Mako
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2003

Mako ma numer GG 2095646
Problem ehhh... stare czasy Amery??

Heh... Jesli chodzi o ranking Węgorzewa to wcale Pasjak (gamge) nie jest najlepszy, jest jeszcze jedna osoba z 50 lvlem... (heh zeby nie problemy z netem to by mial okolo 55 lvla ale to nie wazne )

@ Pyro nie byles jedynym sorcem na Amerze z W-Wa o mnie zapomniales ( little master ktory wyemigrowal na elysie i tam jest mu lepiej )
heh co do Gamge... nie chce mi sie duzo pisac, a innym pewnie tego czytac, ale nie moge sie powstrzymac...

A wiec co do scisloscito Pasjak nie gra 2 miesiecy ( 2 miesiace?? a moim zdaniem to gra juz nim wiecej ). Tak wogule to on gra juz ponad rok... Nic sie nie nauczyl... Lamus + nOOb +Thief jak zawsze... Odkad pamietam wciskal mi kity, o wszystkim... ale sa tez plusy... to on mi pomagal grac palladynem, od poczatku wskazowki ze palladynem najlepiej isc w cluby, to on dla zabawy zabil mnie kiedy byl silniejszy... teraz ma za swoje, wszyscy się od niego odwrocili I DOBRZE! bo taki pseudo "haj level" nie powinien miec kumpli...

@y Gamge
O K u R V A ale sie z ciebie lamus zrobil (jeszcze wiekszy niz kiedys) ... dawno juz nie gadalismy... moze to i dobrze, bo nie tesknie za rozmowami z toba.
Widze ze kumple juz sie od ciebie odwracaja... a cala reszta co ci jeszcze ufa moze po tym temacie zmieni zdanie See you in hell ]:->

Pozdrowienia dla wszystkich z Amery od Under-Sorc'a W szczegolnosci dla Najlepszego kompla z Amery Pyro Mata Trzymaj sie tam na Galanie powodzenia

Ostatnio edytowany przez Mako - 09-11-2004 o 19:58.
Mako jest offline   Odpowiedz z Cytatem