Cóż, nigdy wiele nie grałem, więc nie wiem jak dokładnie było kiedyś. Wiem jednak, że teraz społeczność najlepszą nie jest... Większość ludzi to <wstaw określenie>... A w każdym razie na takich głównie się zwraca uwagę...
Faktycznie, gdy ktoś ma niższy poziom jest uważany za gorszego... Przykładowo stoję sobie na 20 lvlu w banku, już wklepuję ile kasy chcę pobrać, a tu nagle wbija jakiś 50lvl i zaczyna odpychać mnie, niby nooba czy co tam... Świat non-pvp, więc nie ustąpię, byłem pierwszy... jedną ręką przepycham gościa z dala od lady , palcami drugiej sam do niej podchodzę, a łokciem kończę wpisywanie "withdraw 100"... Koniec końców dokonuję transakcji, grzecznie mówię "bye" i odchodzę... A 50lvl wykonuje interes poźniej, niżby to zrobił grzecznie czekając w kolejce... Tak to z tym szacunkiem dla graczy o poziomie >20... Albo "leeve noob, me exp hera!", bo przecież te 5 poziomów niżej oznacza, że ktoś jest noobem, i nie ma prawa wstępu na expowisko... Bo nie da się dzielić expem. :/
Oczywiście jest wielu bardzo fajnych graczy, polecam odwiedzanie Game Chata... Jednak, tak czy tak, są oni w zdecydowanej mniejszości. :/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tlenofon
(...)
natomiast większość to są permanentni debile i imbecyle... niestety, tak jest.
i czasem ja, na 20 lvlu zjadę psychicznie 150++ bo ta osoba jest po prostu ograniczona intelektualnie
(...)
pozostaje się wstydzić za ludzi o powalonym kwasie deoksyrybonukleinowym, bądź dziwnych nieprawidłowościach w nim [  ]
|
Panie, nie szpanuj intelektem...