Zobacz pojedynczy post
stary 27-09-2007, 20:54   #14
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

Cóż, nigdy wiele nie grałem, więc nie wiem jak dokładnie było kiedyś. Wiem jednak, że teraz społeczność najlepszą nie jest... Większość ludzi to <wstaw określenie>... A w każdym razie na takich głównie się zwraca uwagę...
Faktycznie, gdy ktoś ma niższy poziom jest uważany za gorszego... Przykładowo stoję sobie na 20 lvlu w banku, już wklepuję ile kasy chcę pobrać, a tu nagle wbija jakiś 50lvl i zaczyna odpychać mnie, niby nooba czy co tam... Świat non-pvp, więc nie ustąpię, byłem pierwszy... jedną ręką przepycham gościa z dala od lady , palcami drugiej sam do niej podchodzę, a łokciem kończę wpisywanie "withdraw 100"... Koniec końców dokonuję transakcji, grzecznie mówię "bye" i odchodzę... A 50lvl wykonuje interes poźniej, niżby to zrobił grzecznie czekając w kolejce... Tak to z tym szacunkiem dla graczy o poziomie >20... Albo "leeve noob, me exp hera!", bo przecież te 5 poziomów niżej oznacza, że ktoś jest noobem, i nie ma prawa wstępu na expowisko... Bo nie da się dzielić expem. :/
Oczywiście jest wielu bardzo fajnych graczy, polecam odwiedzanie Game Chata... Jednak, tak czy tak, są oni w zdecydowanej mniejszości. :/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tlenofon Pokaż post
(...)
natomiast większość to są permanentni debile i imbecyle... niestety, tak jest.
i czasem ja, na 20 lvlu zjadę psychicznie 150++ bo ta osoba jest po prostu ograniczona intelektualnie
(...)
pozostaje się wstydzić za ludzi o powalonym kwasie deoksyrybonukleinowym, bądź dziwnych nieprawidłowościach w nim []
Panie, nie szpanuj intelektem...

Ostatnio edytowany przez zoliax - 27-09-2007 o 20:55.
zoliax jest offline   Odpowiedz z Cytatem