Tak czytam i czytam te Wasze smieszne wywody i tak
@Scobel
"Przylanczam sie do prozby (...) ale nie znizajmy sie do poziomu BOTTEROW"
Hmm zeby do poziomu mnie dojsc to musialbys zmienic kierunek i sie podniesc

Polecam slownik jezyka polskiego, bo jak kolega powiedzial - mozesz zostac przeniesiony do "innej kategorii społecznej --> analfabetów XD
Przyznam sie ze nie chcialo mi sie czytac kazdego posta, ale przejzalem pobieznie. I kto tu sie nie ma juz czego czepiac? Wypisujecie jakies bzdury o prawie --- hehe, nie przesadzacie troszeczke?
Ale ok... do tych uczciwych. Pytanie. Ale najpierw moja sytuacja.
Pracuje, ucze sie w weekendy, duzo czasu spedzam ze swoja kobieta. Lubie wyskoczyc na piwko ze znajomymi i czesto to ja organizuje takie wypady.Od pazdziernika zaczynamy sezon na hali w pileczke. Ogolnie... jestem zabiegany. Miedzy te wszystkie sprawy chcialbym wcisnac troche Tibii. Moj ostatni pomysl - wykonac ice island questa. Ale tylko ja + moja qmpela. W 2 osoby. Lvle 125pal i 140ek.
Taka przygoda w Tibii bylaby dla mnie przyjemnoscia. Czyms czego w tej grze szukam. Czyms co daje mi rozrywke.
Pojawia sie jednak problem. Potrzebuje sporo UHow / manaskow... ogolnie - wyprawa kosztuje. Skad mam wziac kase na to? Siedziec przed kompem i tracic czas na cos co w ogole mnie nie cieszy? Kupic kase na allegro? [lol?]
Nie przesadzajcie z ta swoja uczciwoscia. Niech kazdy robi to co lubi (od razu odpowiadam - nie przesadzajcie z jakimis patologiami itp... nie mowie tu o jakis chorych ludziach).
Dzis mam ochote uzywac bota - uzywam. Jezeli naprawde jestescie tacy uczciwi to moze nie uzywajcie w ogole komputera, kalkulatora czy liczydla - po co sobie ulatwiac zycie, jezeli mozecie wszystko policzyc na palcach?
BoTy moga rozwijac i to znacznie bardziej niz Wasze latanie przez pare godzin i zabijanie tych samych potworkow. Jezeli uzywasz ich z glowa, mozesz nauczyc sie podstaw programowania.