Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kup.Se.Musk
Zawsze jestem na plus. Akurat na tym filmie zysk nie był za wielki. Około 5-15k wynoszę zysku na każdym huncie.
Jeżeli chodzi o te maskowanie. Hmm... powinno to być zawarte także w regulaminie dodawania filmów. Tego tam nie ma. Poza tym nie miałem na myśli aby zamaskować rozszerzenie, lecz zwróciłem uwagę na wybór serwera. Jak dla mnie filefront.com jest jednym z lepszych. Poza tym dodawanie linków z filmami zamieszczonymi na tibicam powinny być usuwane, ponieważ maskują rozszerzenie, więc "o co kaman?" Podsumowując sam już nic z tego nie wiem. W głównym regulaminie piszę aby nie maskować, a tu w dziale nie ma o tym wzmianki. Proszę o wypowiedzenie się w tej sprawie Administratora/Moderatora, o ile zajdzie taka potrzeba.
|
moderatorem nie jestem, ale strona tibicams jest stroną na którą nie mozna uploadowac exe czy scr. To jest proste-uploadujesz link na stronę w URL'u której widać rozszerzenie, za wyjątkiem tibicams. Inaczej dostajesz bana.
23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby
23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie
14:23 Thor Orio [
124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa