Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2004, 20:31   #25
Sinpal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 08 2003

Domyślny

Libera:
jakie narodowosci najczesciej wystepuja
Rozne najwiecej brazylijczykow i amerykanow

- ile jest polakow
Nie wiem

- jakie sa orientacyjne ceny
Ceny nie sa starsznie male ale nie sa tez wielkie np. war hammer kosztuje 1.5K

- czy atmosfera na servie jest mila czy panuje banda PA ktorzy gnebia
Atmosferka jest dziwna nie potrafie jej nazwac raz zobaaczysz kogos ktorry pomaga slabszym a pozniej widzisz go jak pk-uje :/

- jak jest z iloscia PKrow, jakie miasto ma ich najmniej/najwiecej
Pk- masa tutaj rzadza najsilniejsi i tylko przetrwaja ci co wiedza gdzie expic, najwiecej PK THais (miasto lurowania raz mnei pod rzad zabilo 3 gs:/) Carlin codziennie widac kilkanascie trupow przed depo i mase PK, Ab niema tutaj duzo pk ale sa chamsy ludzie ktorzy na przymus zablokuja ci depo jak goni cie pk albo cie sami wypychaja do depo Venor chyba najspokojneijsze miasto na librze ani razu mnie tam nikt nie zabil Kazz- nie potrafie poweidziec bylem tam z 2 razy.

- czy server jest przeludniony, gdzie nie wejdziesz tam ktos siedzi
Mozna sie wbic na server do 15 bez problemu

-jak wyglada rook, duzo ludzi? a moze wrecz przeciwnie
Masa ludzi ktorzy kradna sprzet i rzuci ci sie na ejdnego szczura pelno osob (przechodzilem rook moim palkiem 12 dni:/)

-jakies wasze wlasne odczucia co do danego swiata
Swiat jest dobry dla tych co wiedza jak obronic sie pzred PK wiedza gdzie expic i nie zadzierac z glidami brazylijczykow sa hamscy :/ przyklad moj: gralem magiem i lowilem rybki jak codzien zeby zrobic bp hmm-ow a tu sobie koles przyszedl i spytal br?(jak to zwykle oni umia) odpowiedzialem nie to ten cos do mnie po brazylijsku i we mnei z gfb:/ to go zabilem (zawsze nosilem SD) to przyprowadzil kolesi na 60 lvl i zaczeli mnie zabijac :/ az wkoncu sie wyprowadzilem z libery i zamieszkalem na calmerze i jeszcze jedno jezeli jakis wysoko lvl czyt. 60-70+ lvl spyta czy bedziesz mu robil bp np. hmm-ow za ochrone zgadzaj sie ja tak zrobilem i robilem hmm dla 90! lvl-ca i mnei chronil gdy byl online ktos mnei zaatakowalem psialem do niego i jak mial czas przylazil do kolesia i ten jak mnie zbail musial mu dac kilka K i czesto mialem 1-2K w depo. Ocena serva -4\10
Sinpal jest offline   Odpowiedz z Cytatem