Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2007, 15:05   #43
Marian87
Użytkownik Forum

Marian87's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Elysia
Domyślny

...
dla waszej informacji nie stawiam swieczek zeby byc trendi... to jest "symbol" nie wiem czy wiecie co to oznacza!! po 2. to jest prawda az taki glupi nie jestem zeby sobie zartowac ze smierci.. po 3. za godzine wlasnie wyjezdzam na pogrzeb z 20 innymi osobami z mojego miasta bo pogrzeb jest o 15...i wiem ze mnie sumienie ruszy i chociaz mam te 21 lat to pewnie plakac bede .. jak kazdy po stracie kogos kogo sie znalo lubialo itp wiec prosze Was nie probojcie mni wjechac na ambicje ze stawiam swieczki ..internetowy napinacz itp.. jak chcecie o nas pogadac to zalozcie osobny temat a nie w tym sie kluccie bardzo was o to prosze bo moze kiedys przeczyta to jego brat ciotka matka itp i zobaczy co sie tu dzieje.. i ze jego syn wlasnie z takimi ludzmi siedzial gral itp spedzal ostatnie swoje miesiace zycia przed gra z tymi ludzmi ktorzy sie tu wyklinaja to pewnie ich skreci ... Chłopaki dajcie sobie na wstymanie nie od tego jest temat mamy wspominac chlopaka ktory na zawsze zostanie w bynajmniej mojej pamieci! jako usmiechniety i zadowolony ze wszytskiego chlopak.. i chcialbym zeby tak zostalo wiec jeszcze raz sie powtorze ci co go nie znali niech sie tu nie wyklucaja ze stawianie[*] to glupota itp niech poprostu przejrza temat i ida sobie dalej...

pozdrawiam..

" Graj i pozwól grać innym.. " < tyle

Kiedys...

Mariandpst/Oxido Shenron/Xindi Shenron
Marian87 jest offline