Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2004, 20:47   #26
Sozemego
Użytkownik Forum

Sozemego's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Sozemego ma numer GG 3321585
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lukaszgo3
hmmm.. narodowosci najwiecej to jest raczej polaków ale są też liczne grópki szwedów i BR ;/. Tak jak wspomnilem polacy to okolo 1/3 serwera. Ceny podstawowy sprzet na poczatek jest tani :
-plate legi do1k
-plate armor 500gp
-stell halmet 300gp-500gp
-dwarven shield 100gp
-powiedzmy że za bron se wybiezemy axe to orcichs axe 100gp
sword spike sword 2k i club to od razu dragon hammera proponuje poniewaz kosztuje 2k-3k
Ogulnie jest spokuj czasem tylko jakas wojna ale nie trzeba brac w niej udzialu no a wojna i tak przeciwko tej samej gildi (Del'Toro)
Miasta pk to Thais, Venore, I najwieksze to Carlin pelno pk.
z miejscami jest roznie ale przewaznie zawsze cos sie znajdzie najgozej w weekendy
Ja osobiscie roka przeszedlem w 2 dni jako FACC czyli ludzi nie za duzo da sie expic jak sie wie gdzie ;]
Odczucia no gram ciagle na isarze to raczej znaczy ze mi jest na niej przyjemnie ludze w miare mili (wyjątki są oczywiscie jak zawsze) a jak sie nikomu nie podpada to jest lozik
Spokoj to jest zwłascza jak widzisz "you lose 9x hitpoints ble ble rookki "
Pay 30k or hunted .. no sweet ;], ale i tak jest spoko, zwlaszcza ze grasz na tym samym serwie co ja ;]. W sumie to jak idziesz na isare to tylko kazordoon, bo tam są spoko ludzie, rzadko pk, i ogolnie jest fajna atmosfera.
Na rooku malo ludzi to prawda, jak znasz miejsca to jest wypas. Ale ma jedną wadę .. Nigdzie nie moge sprzedac tego cholernego bright sworda

Wystaw notkę
Przed wystawieniem notki zapoznaj się z papieżem lub farmaceutą.
Sozemego jest offline   Odpowiedz z Cytatem