Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soldier of Harlen
Ja botuje po to zeby miec najwyzszy lvl na swoim swiecie a nie chce marnowac na to czasu. Chce poczuć ten respekt bycia najwyzszym lvl jak to wszystkie nooby i nawet rookstayerzy mowia do mnie "gz lvl" a ze expienie na 50 lvl nie rozni sie od expienia na 20 lvl jakos zasadniczo to wole zeby bot za mnie wbil bo to zadna przyjemnosc expic.
|
Na serio sprawi ci przyjemność bycie najwyższym lvl, który został zbudowany za pomocą bota? Nawet jeśli zdobędziesz 50, 70, 100 lv, to tak naprawdę masz go tylko na papierku - nie jesteś w stanie dokonać tego w uczciwy sposób, bo cię to nudzi, brakuje czasu lub z innego powodu, więc gdzie tu miejsce na satysfakcję? Gdzie zadowolenie z wysiłku i duma ze swojego osiągnięcia? Jesteś w czołówce, ale co z tego - twój level jest faktycznie o wiele niższy. No chyba że faktycznie tak bardzo pragniesz poklasku innych i poczucia swojej (złudnej) wielkości.
Powiem ci, że kompletnie nie rozumiem takiego podejścia, ale w sumie to twój wybór, twój czas, twój komputer i twoje zasady - możesz więc robić, co tylko uważasz za słuszne. Mojego podziwu jednak nigdy w ten sposób nie wzbudzisz, ale na tym pewnie ci akurat najmniej zależy.