Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2007, 14:12   #132
Ezeriel
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soldier of Harlen
Ja botuje po to zeby miec najwyzszy lvl na swoim swiecie a nie chce marnowac na to czasu. Chce poczuć ten respekt bycia najwyzszym lvl jak to wszystkie nooby i nawet rookstayerzy mowia do mnie "gz lvl" a ze expienie na 50 lvl nie rozni sie od expienia na 20 lvl jakos zasadniczo to wole zeby bot za mnie wbil bo to zadna przyjemnosc expic.
Na serio sprawi ci przyjemność bycie najwyższym lvl, który został zbudowany za pomocą bota? Nawet jeśli zdobędziesz 50, 70, 100 lv, to tak naprawdę masz go tylko na papierku - nie jesteś w stanie dokonać tego w uczciwy sposób, bo cię to nudzi, brakuje czasu lub z innego powodu, więc gdzie tu miejsce na satysfakcję? Gdzie zadowolenie z wysiłku i duma ze swojego osiągnięcia? Jesteś w czołówce, ale co z tego - twój level jest faktycznie o wiele niższy. No chyba że faktycznie tak bardzo pragniesz poklasku innych i poczucia swojej (złudnej) wielkości.
Powiem ci, że kompletnie nie rozumiem takiego podejścia, ale w sumie to twój wybór, twój czas, twój komputer i twoje zasady - możesz więc robić, co tylko uważasz za słuszne. Mojego podziwu jednak nigdy w ten sposób nie wzbudzisz, ale na tym pewnie ci akurat najmniej zależy.
  Odpowiedz z Cytatem