Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2007, 17:07   #514
Ise~
Użytkownik Forum

Ise~'s Avatar

Data dołączenia: 06 04 2006

Stan: Usunięty
Imię: Weraxin
Gildia: Wanted
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher Pokaż post
Ty chyba nie widziales naszego full skladu mlotku
Pozatym wczoraj pobieglo nas 16 po immateriala... i to jest nasz wielki FULL SKLAD?! No sorry ale widac ze gowno wiesz a duzo klapiesz dziobem.

@Eldyn
Co ty sie taki kurwa drazowaty zrobiles? Z tego co pamietam jeszcze miesiac temu Wanted sciagnelo cie na combo przed depo jakbys nie wiedzial co to utamo vita.
A Ty naucz się czytać ze zrozumieniem, matole. -.-' Czy Ty potrafisz może czytać tylko to, co chcesz przeczytać ? Albo po prostu ktoś czyta i Ci streszcza, bo dla Ciebie to za dużo ? Zresztą ... nie ważne, nie obchodzi mnie czy potrafisz czytać. Napisałem, że ALBO jak macie full skład, ALBO JAK WANTED JEST GARSTKA, kretynie. Może i pobiegło was 16, nie zmienia to faktu, że Wanted było kilku ... potem się was pologowawło, było ~30 (chyba 26) a nas jak już wydzwoniliśmy ludzi może 14. : ] No i pamiętać trzeba, że była jeszcze Sandra, chociaż nie wiem kto na niej teraz gra i czy w końcu stała się groźna ... tak czy inaczej lepiej być ostrożnym. : )

Aha, i nie, żebym chciał się wypowiadać za Eldyna, ale jak na mój gust, to ch*j Ci do tego.

Pozdrawiam ...

20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da

Obraźliwa to jest Twoja morda. : )
Ise~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem