Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2004, 21:24   #8
Soli von Master
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 08 2004

Soli von Master ma numer GG 3968046
Domyślny Boki zrywac ze smiechu xD

Czytajac odpowiedzi tego szfeda mialem ubaw po pahy . Najbardziej rozbawila mnie odpowiedz:

"Sergei Stroganof: Cóż, to był wielki błąd jaki popełniliśmy...Aftamath tak naprawdę samo wypowiedziało nam wojnę, a my zaczęliśmy mordować.. Potem chcieli opuścić serwer itp...Część z nas po prostu pomyślała, że świat opustoszeje. Zapłaciłem każdemu, kto ucierpiał tamtego dnia i większość moich przyjaciół uczyniła podobnie. A to, że byliśmy przestraszeni zabrzmiało całkiem śmiesznie"

Bralem udzial w tej wojnie po stronie aftamathu i musze powiedziec ze ten gosc plecie od zeczy , nidosc ze nikomu niezaplacili za deady to jeszcze kazali placic sobie zato ze ktos probowal sie bronic!. Gadanie ze zoostal shakowany to terz moim zdanie bujda na resorah , stracil 6 lvli w 15min w****il sie i napisal zaduzo na formu i bana dostal potem tlumaczyl sie ze go hakneli co za gosc ;]

Mam nadzieje ze R7 czeka taki sam los jak Lah , jezeli wybuchnie wojna z tymi szweckimi ****** to z miejsca wezme w niej udzial , mam dosc dyktatury tych szwedow ... :[

Ostatnio edytowany przez Soli von Master - 09-11-2004 o 21:26.
Soli von Master jest offline   Odpowiedz z Cytatem