Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2007, 20:00   #373
Rafix17
Użytkownik Forum

Rafix17's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@up
Grasz chociarz tu, ze taki "obezenany" jestes? Jesli nie mieszasz sie w nie swoje sprawy i wejdziesz do dobrej gildii to mozesz grac..jest kilku Polakow, ktorzy nadal tu graja i maja lande lvl 80+. I moim zdaniem jak Polacy nadal beda takimi ciotami, ze jak nobz powei do nich hunted, albo pay to wyskakuja z all eq albo leca do banq zeby dac mu kase z nadzieja, ze sie od nich odczepi to nadal bedzie gralo tu tylko tych kilku dobrych Polakow. Mi wiele razy kazali placic, kilka razy nawet bili mnie, ale ja nigdy im nie placilem nie staralem sie z nimi nawet rozmawiac porpostu dalej expilem i juz. A jesli chodzi o zrobienie na zlosc Nobzowi i innym co robia PA to Polacy nie moga odchodzic z tego serwera. Jesli powrocili by tu wszyscy, ktorzy zrobili minimum 40lvl to bysmy stanowili ogromna przewage na Saphirze. I co wtedy? Nobz nadal chcialby huncic wszystkich Polakow?? Nawet jakby chcial to by nie dal rady ;]

Rozumiem tych co skonczyli tu gre, bo Nobz albo ktos powiedzial im hunted ja tez jak dostalem pierwsze hunty moim druidem nie expilem przez tydzien. Teraz gram nowym charem wiem juz jak mozliwe unikac huntow ze strony swe i jakos daje rade.
Rafix17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem