No to moze i ja wzuce swoje 3 grosze jak mozna.......Kiedys muwili mi jak to pasjak wciskal kit....bosze..........az slabo sie robilo........niezapomnie jak qumple z rl opowiadali mi "uu Pajsak widzial jak koles puszczal pieść smoka (sd hahahha) hrhr" albo ze niby .... "Nie idzcie na pustynie bo tam gs-y lataja " hahah xD
Taa .... pasjak ma Dar do wciskania Kitów ....... dzien w dzien to samo ....... "dzisiaj nabije 50 lvl (mial 49) : ...... 5 dni minelo wchodze na tibia .com wpisuje "Gamge noob" ups...przyzwyczajenie jeszcze raz "Gamge freeman" .....Level : 49 !!!! .......juz mysle sobie ze dednol

a tu nic......albo ......."Ide zaraz na bk" patrze tibia com Level 49 bosze.....albo .....Pasjak (gamge....)Najlepszy paladyn w Węgorzewie (kiedys Pajsak hrhr) muwil "Mialem 60 dysta jak nic.....a mial 56 bodajze...." potem w Węgorzewie najlepszym palkiem byl Shadow - Spider (pozdro) ....ale niestety .... hak ............

......wtedy mi przyszla ta zasluga "najlepszego palka " w Węgorzewie.....ale mnie to naprawde tak h** to obchodzi ......a co do Pasjaka......oj jego skile na tym jego Suuper knajcie .....bosze.......lvl 50....skile....71/71.....hrhr......to juz na swoim Komarrze (zmarl smiercia tragiczna

) mialem tyle shielda co on na Knajcie na 50 lvl..........hrhr....dobra juz chyba wystarczy jak narazie .....ale jeszcze cos tu dozuce........hehe........Pozdro all
PS: Pasjak kiedys pozyczyl odemnie 20k (we wtorek) i muwl napewno ci oddam w niedziele........to musialem sie pofatygowac do niego do domu........i dopiero (wkoncu) oddal po 3 tyg .......Huurrraa !! ........