@Scobel
"To po !@Uja grasz >>??<< "
Uzywaj slow politycznie poprawnych - nie kazdy musi czytac te bluzgi nawet jezeli je chowasz za jakimis znaczkami. Jezeli nie wiesz po co gram <-- (tak trudno napisac to w ten sposob?) przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisalem. Czytanie ze zrozumieniem boli?
@topic
Zastanawia mnie inna sprawa - co Wam, uczciwym graczom daje spedzanie calych dni przy tibii? Rozumiem ze mozecie byc zafascynowani ta gra - tez kiedys bylem i potrafilem sporo siedziec. Jezeli to Wam sprawia przyjemnosc - ok, super. Ciekawe ilu z Was super-hiper-uczciwych graczy zrobilo desert quest samemu od poczatku do konca. Bez spoilerow. Nie tylko przebiec sie z kusza, jablkiem itd z 3 innymi osobami po 10k.
Tak duzo gracie i to osobiscie - to co to znaczy -
rurnum maelis?
Pewnie tak duzo czasu spedzacie siedzac na expowiskach, ze juz Wam sie nie chce nic poczytac, polazic tak bez celu, pogadac z NPC...
Inna sprawa - widzicie bottera? No to jaki problem zabic go z kolegami? Czy nie macie kolegow, bo boja sie ze ich GMowi sprzedacie?
Widzialem taki filmik... expiacy recznie chcieli ubic bottera. Blokowali go parcelami XD
Jak wiekszosc obroncow recznego expienia blysneli inteligencja

Macie czas, zeby go marnowac na bezsensowne klikanie - ok - przeciez Wam nie zabronie.
Ja nie mam, dlatego swoj czas poswiecam na quest i hunty z przyjaciolmi albo pomaganie przy jakis questach slabszym graczom. Nudne expienie zalatwia moj "Brat Od Treningu" XD