Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2007, 00:53   #155
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ares de'Buchanan Pokaż post
Jestes wielki Pro konfident XD gratz
Chyba jednak nie wiesz o co mi chodzilo z tymi parcelami Pewnie tak wlasnie "sam" blokujesz Hehehehe
Boterzy tez maja sposoby na takich jak Ty
Kolesiowi ostatnio cos sie nie podobalo to dziwnym trafem 2 dni pozniej nie mogl zejsc z duzego respu hydr i mu sie padlo
A GMow kiedys w miare dobrze znalem, ze tak sie wyraze. Odwiedzali mnie czesto zarowno za bota jak i za blokowanie ludzi - gram na n-pvp wiec to jest jak rook XD. Nigdy nie mieli na nic dowodow. A bez dowodow.... domniemanie niewinnosci Trzeba udowodnic wine a nie niewinnosc

Mysle ze nie ma sensu dalej z Wami dyskutowac.
Do zobaczenia w tibii
Najpierw piszez by ich blokowac, to jak zamiast tego ich raportuje to konfident ... hmm spoko. Tak boterzy maja sposoby na takich jak ja, da sie zbanowac i po problemie, bo na rooku jesli gram ja a nie za mnei bot nie ma szans chodzby nie wiem jak sie starali bym padl ... hackna mnie ?? hyhy KK czekam - jesli to miales na mysli. Porownujesz Non pvp Main do Non pvp Rook ... Taaaaaki walek a jeszcze mniejsza roznica nie ?? uuuuu znales kiedys dobrze GM tzn ze umiales przeliterowac jego nick bo znales go na pamiec czy moze byles z nim w rl na piwku ... jak mozna znac dobrze GM ... A co do udowadniania, nic nie trzeba udowadniac wystarczy byc pewnym i napisac raporta jak widac skutkuje dosc dobrze ...

To napisał Scobel z Altaron Team.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem