Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2007, 05:12   #885
Skrzat
Użytkownik Forum

Skrzat's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Subaru Pokaż post
na jakim lvl i skilach moge isc solo palkiem na behemoty zebym niemial waste ... i jakie znacie dobre sposoby na behemoty
Behemothy nie sa do solowania, chyba ze dla sportu, a waste to raczej bedziesz mial bo potrzebujesz na nie bardzo duzo boltow, maja dobry def, i zucaja kamieniami wiec bedziesz sie musial leczyc. Taktyka to bieganie wokol 4 stojacych wiezy i bice z boltow. 50+ skille 80+

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fylslenyox Pokaż post
Wyblocze dl'a 31 eka z 65/65 eQ crus helm, crown arm, k legi, leather/fur boots, p ammy knight axe i vampirka? shooterem bedzie 51 rp z 72 dystem z enchandet i exori con. Jakie jest prawdopodobienstwo deda, a jesli nie wyblocze to na jakim lvlu mozna sprobowac, oczywiscie dla sportu ;D
Dla sportu to mysle ze powienienes dac rade, ryzyko deda jest tylko w razie combo, wiec uhaj sie jak udzezy za wiecej niz 100 hp (to dla sportu to nie uhow mozesz tracic) a do blokowania to juz od 45 mozesz zaczynac zeby sie chociaz zaczelo zwracac. Mozesz nawet i na 40 ale mniej zycia i wiecej uhow, chyba ze masz druid co bedzie dawal sio.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zdzichuu Pokaż post
Czy dam rade solo Giant Spiderowi na 26 lvl skille 60/46 z roayl spearów? Niestety nie mam bochów. Ile wziąść manasów?
Nie dasz rade, nawet nie proboj, nawet bez haste cie zlapie. 40lvl i bohy, i mozesz probwac, lub 35 + time ring + bohy, i jak masz dobry net + nie wrzuci haste to moze dasz rade

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamilak Pokaż post
mam pytanie jaki lvl i skile knight na faccu a jakie na paccu potrzeboje do zsolowania gsa a jakie na Dragon Lorda??,moze byc waste uhow i explo, ale niezbyt duzy
Nie ma roznicy czy na facu czy na paccu, chyba ze bedziesz uzywal exori. Dla mozesz probowac dla sportu na 40lvl, lecz polecam 45 dla bezpieczenstwa. Tak samo z gs. Skille 75/75 +

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zytus Pokaż post
Mam sorca na 23 lvl, posiadam plate legi, arm tez plate, dwarven shield, zwykle buciory i dark helmet. Mam jakby co 17 chyba mlvl. czy mogę iść na dragi lub wiwerny bez dużych strat? Czy lepiej poczekać na 25 lvl i porobić troche hmm-ów?

do zdzicha.... Może i bys dał rade ale byś musiał chyba mieć ogromne szczęście i duże umiejetności w ucieczce. Gs może cie latwo dogonic wiec ciezko by bylo. Ale jak chcesz to probuj

tak poza tematem to mam na sell pełno kusz na securze w kazo.. jak ktos zainteresowany to wiadomo
Zapominj o wivernach, o dragach tez na taki lvl nie dasz rady expic, chyba ze dla sportu, polecam wbic 30 na dwarfach, lub 35 i sie przezucic na minitwalin lub dwarf guardy. Kusze mozna sprzedac na fibuli u npc.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamilak Pokaż post
jakbym mial maga to dopiero z sumonami dsow bym sprobowal isc, a co do vyvern to 26lvl bo od tego lvl mozna uzywac woce

aha i powtarzam pytanie bo nit nie chce mi odpisac
Na wiverny moze i da rade ale na pojdynczym spawnie, jak bedzie wiecej niz 2 i sie przezuca to moga go szybko zabic

Ostatnio edytowany przez Skrzat - 29-09-2007 o 05:15.
Skrzat jest offline   Odpowiedz z Cytatem