Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
Jesli sa na bocie to: 10 nobow = okolo 900 SDpowah , ja mam 3000 zycia = 3 tury = moge tylko zagrac swoje 3 SD badz 5 czarow.
Chyba ze nosze SSy 
|
jesli na bocie bo my nie uzywamy:<
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valard
Musze zauważyć, że pomimo kłótni poziom wypowiedzi nie jest niski jak kiedyś. Brawo tak trzymać. Co do "opena" obu teamów, byłoby wesoło =p
Sof <3
|
mozna open zrobic np xD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diego325
Ja pierdziele.
Pkujecie w minimum 10 osob to jasne ze jakis nob sorc/palek nie wyuha sie teraz kazdy sorc co 15 mlvl szpanuje lol
O jakim pro ty do cholery mowisz, pkujecie a potem sie trapujecie w 20 osob w carlin zebyscie tylko nie padli.
wy chyba lubicie jak hlvle nie moga do was dotrzec czy co....
albo ta wasza zabawa w trapownie ludzi w depo carlin, powiedz gdzie tu jest sens?
I nie do wiary: spotkajmy sie na pvp enforced plz popkujemy 8-9 lvlami i bedzie rox, zastanow sie co ty mowisz nie doszedles do niczego tutaj, to tylko gra ale i w grze mozna cos osiagnac, kazdy wie o kogo chodzi jak mowisz, Kash, bezok, huxy mewtu itp tip itp
a ze ty se pkujesz kogo to obchodzi, zabijaj i 100lvle tyle ze w tibie gra wiele "dzieci" ktorzy po raz 1szy sa ataowani wlasnie przez was i nie wiedza co maa robic, zreszta combo w 20 osob nie jest trudne wymaga jedyie tylo kilka dyscypliny
ji jeszcze raz co do pvp enforced zalllllll czemu enforced a nie tu
niektorzy wbili ten 100 lvl a ze wam sie nie udalo to mala strata i nie nasza wina,
pkujcie se dalej lol nikogo to nie obchodzi,
jutro zedytuje post bo dzis mi sie nie che
|
76 rp sie nie wyuha nie? bo ma 300 hp i 115 many i na vite nie ma nie?
blokujemy sie a takie nooby jak wy nabijaja se rsa a nikt z nas nie pada_/
mozemy na efo nie umowic np
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lothy
@Diego Rycesh, wiecej ludzi z bongo teama mialo w swoim zyciu te "niosiagalne dla nas noobkow" zalosne 100 lvle, niz Ci sie wydaje, robis z z siebie pro bo my siedzimy na 30, a ty piszesz do nas ze 130 elita? zal, i tak jestes nikim
<no offence fo shooooo>
|
word