Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2007, 19:05   #380
Siergiey
Użytkownik Forum

Siergiey's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Gildia: Draco~ 4ever
Świat: j3bac tibie
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafix17 Pokaż post
@up
Grasz chociarz tu, ze taki "obezenany" jestes? Jesli nie mieszasz sie w nie swoje sprawy i wejdziesz do dobrej gildii to mozesz grac..jest kilku Polakow, ktorzy nadal tu graja i maja lande lvl 80+. I moim zdaniem jak Polacy nadal beda takimi ciotami, ze jak nobz powei do nich hunted, albo pay to wyskakuja z all eq albo leca do banq zeby dac mu kase z nadzieja, ze sie od nich odczepi to nadal bedzie gralo tu tylko tych kilku dobrych Polakow. Mi wiele razy kazali placic, kilka razy nawet bili mnie, ale ja nigdy im nie placilem nie staralem sie z nimi nawet rozmawiac porpostu dalej expilem i juz. A jesli chodzi o zrobienie na zlosc Nobzowi i innym co robia PA to Polacy nie moga odchodzic z tego serwera. Jesli powrocili by tu wszyscy, ktorzy zrobili minimum 40lvl to bysmy stanowili ogromna przewage na Saphirze. I co wtedy? Nobz nadal chcialby huncic wszystkich Polakow?? Nawet jakby chcial to by nie dal rady ;]

Rozumiem tych co skonczyli tu gre, bo Nobz albo ktos powiedzial im hunted ja tez jak dostalem pierwsze hunty moim druidem nie expilem przez tydzien. Teraz gram nowym charem wiem juz jak mozliwe unikac huntow ze strony swe i jakos daje rade.
he czlowieku gram tu przynajmniej 2x dluzej niz ty bo od poczatku serwera. nie jestem typem pg, nie lecialem z lvlem do przodu jak inni w DRACONIANS (wiesz wogole co to jest?) i pierdolisz. ; bylem w ooob, i to chyba jest najlepsza gildia na serwie po neco. w miedzy czasie zalapalem hunta od nokhi i mauka cortA - nie zrazilem sie xpilem sobie powolutku na pohu, zeby jak cos schronic sie w pz. i przestalem grac, zaczalem pogrywaC gdzie indziej. kupilem pacc, i wrocilem, expilem sobie pare dni na luzie, a kiedys tu pieknego dnia na ofa wpada nubz i mowi zem hunted za INSULTY. mysle se o chuj mu chodzi, i rozmawiam, cos o pokoju pierdole itp a on ze bohy. no kurwa nie dam mu swoich butow bo w czym bede mu s*******al pozniej? i przybiega lutar kungen i zaczyna sie dym ;[ wiec s*******am ale pizda. double ue - ja deep red hp - szybko uh - ledwno co na zolte mnie wyleczyl lol i oni znowu ue i deded.
a jesli nie wiesz kto ja, to chyba dosc dobrze sie ukrywalem zeby grac w spokoju nie? wiec mi nie pierdol ze jak nie bede sie mieszal i wejde do dobrej gildii to nikt mi nic nie zrobi. na kazdego z was po kolei przyjdzie pora. na jednego pozniej, na jednego wczesniej. ;
Siergiey jest offline   Odpowiedz z Cytatem