Zobacz pojedynczy post
stary 29-09-2007, 23:51   #1154
TomX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: BONGO TEAM
Świat: Iridia
Poziom: 40
Skille: hujowe
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diego325 Pokaż post
No i teraz zrozumiałem

Jeszcze jakbym mogl prosic ciebie, IridioCarlinPK o potwierdzenie, ze to wlasnie o to chodzilo. Uprzejmie proszę
Na 99% o to mu chodziło

Dobra z tego tematu robi się śmietnik może przestaniemy po sobie jeździć bo to i tak niema sensu jeśli diego tak bardzo zależy to niech sobie bije te 20 lvle... jeśli mu to przyjemność sprawia.

Bongo i tak będzie sobie pkowało a to że nas ludzie nie lubią to jest nasz cel tymi noob charami nieźle byś się zdziwił gdybyś się dowiedział kim naprawdę jesteśmy część z nas doszła do czegoś w tibi jedni do większych sukcesów inni do mniejszych ale tym którzy są w bongo wisi czy padną raz czy pięc razy my poprostu chcemy się pobawić i nawiązać jakieś przyjaźnie między sobą dzięki takiemu pkingowi poznałem ponad 6 osób osobiście i znajomości do dziś utrzymuje każdy ma styl grania jaki chce więc proszę obydwie strony żeby skończyły ten temat.

Jeśli komuś się nie podoba nasz styl gry to niech napisze 1 posta i wyrzuci co mu leży na sercu i my się do tego odwołamy i tyle bo niechce mi się ciągnąć tego tematu...

PS. nie patrzeć na ortografie...
trochę się rozpisałem miłej lektury
TomX jest offline   Odpowiedz z Cytatem