Zobacz pojedynczy post
stary 10-11-2004, 16:05   #89
Gamge
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ruomliG
No cóż, to wszystko i tak jest żałosne.
Pasjak lepiej zastanów się nad sobą trochę bo dobrej przyszłości to ja ci nie wróżę, jak przez takie pierdoły sobie kontakty psujesz, a w życiu bywa różnie, poczekaj aż podrośniesz, kumple sie przydaja, wrogowie mniej (dziadek się odezwał...). Zaufania nie kupisz ale kase możesz oddać i radzę to zrobić.

Ogólnie dziwię się że tak to wszystko urzadziłeś, pamietam jak jeszcze kiedys broniłem cię z Pawłem i Rybkiem przed PK, a później co? Nabrałes w ramionach i za każdym razem traciłeś postać przez pkowanie, żałosne.

O wielu rzeczach jakie tutaj wypisał Polak wiem i widziałem na własne oczy(kafeja,hehe). Postaraj się lepiej.

Ale najbardzej wkurzyło mnie to jak pojechałes po moim bracie, niby że wielki złodziej, jakbys sam zobaczył taki bp to byś w portki narobił ze szcześcia i nikomu mru mru(no chyba że byłbyś tak głupi zeby się chwalić). Wychodzisz na wiernego przyjaciela jakiegoś obcokrajowca którego w zyciu na oczy nie widziałeś a urządzasz kumpla z rl, tak się nie godzi (zwłaszcza że to mój brat, hehe).

Pozdrawiam.

hmm zastanowie sie nad tymi slowami ... tak se pomyslalem o dawnych czasach kiedy z 5 osub szlo sie na cyce ... um a tak se mysle ze wsumie masz race wkoncu jestes starszy potem oddam mu kase i skonczy sie ten zalosny temat
  Odpowiedz z Cytatem