Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ErieFarax
mam 21 knighta skille narazie 67/67 jednak chce dobic do 80/80 i dopiero zaczac skillowac wiec chce sie odrazu dowiedziec gdzie mam chodzic z takimi skilami??
P.s dsm vamp devil helmet k legs fur boots o crimson sword!!!! czekam na odpowiedz
tak żebym wbijał z 10k expa na godzine i zeby była duuuuuza kasa  wiem że juz raz dostalem odp ale chce wiedziec wiecej rozwiazan
|
No więc tak, jeśli masz pacc do dobij 75/75 i popylaj na tomby/żółwie.
Jeśli facc to zainwestuj w stealh ring i ghostland (ds+ghoul) kasa leci wyśmienicie. Elf fortes, ale zaopatrz się w uhy. i tak jak wcześniej z uhami na orc land. tylko uważaj na warlord'a.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Armega
Hey, gdzie mogłbym expic pallkiem level 13-skille 50/33 eq k armor,crown helmet,dragshield,plate legi plx odpiszcie
|
chłopie z jeszcze poskiluj i wbij co najmniej 15 lvl (conajmiej 65 dsit). Na kija ci k armor?!? to gOwno za cieżkie jak na ten lvl. Lataj bez niczego (i tak uciekasz od potworka) no chyba że jesteś kasiasty to cape fur ci do 40 lvl wystarczy.No chyba że bardzo chcesz iść expić to skeleton+ghoul na ghost land, albo folda i dużo rotwormów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibinosss
gdzie expic knightem: 32lvl, skille: 65/65, eq: knight armor, knight legs, crown helmet (w najblizszym czasie crusader helmet), beholder shield (zara moze meduska), brigh sword, niema pacca i zależy mi na tym by nie trzeba bylo wydawać dużo na uhy a loot był dobry (w kasie, itemach).
|
32 lvl knight powiadzasz mało uh + bez pacc+ dobry loot = zamek w ab. albo tym podobne expowiska. chodzi mi duże skupienie minotaurów, bo można z nich dużo loot'a (czyt. złomu) wyciągnąć. Możesz pod mintwalin (dobrze napisałem?) podchodzić albo kopalnia mino ta koło kazzo. To tyle