Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2007, 18:46   #38
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lycha_ziom Pokaż post
po 1 sprzedalem postac z powodow osobistych po 2 nikim waznym w tej wojnie nie bylem wiec czy doloze swoje sd czy nie jest malo wazne bo jak sam widzisz VU sobie radzi po 3 hidek Ty tam najwiekszego hu*a zrobiles wiec miales czas na festyn z rodzinka mama przyniosla kanapki z dzemikiem a tatus nawet kupil ,,kole"

PS.oprocz pisków, jęków po dedzie lapki (ominmy festyn) dales rade nie zmieniac outfitow z podniety?
Musze sie z toba zgodzic w paru kwestiach poraz kolejny. Nie obchodzi mnie dlaczego sprzedales postac, prawda jest taka, ze tym samym wycofales sie z wojny, wiec jestes zerem. Odnosnie tego ze byles nikim? Hmm, ja bym tak krytycznie siebie nie ocenial w koncu dzieki Tobie hespios, castor, arcticus, maledrus etc. nie musieli uzywac papieru toaletowego wiec mogle kupowac wiecej GP za Rl-kase. W dodatku twoj jezyk doprowadzal w/w do analnego podniecenia, co zwiekszalo morale w szykach VU. Mam nadzieje ze ci sie funkcja spodobala. Odnosnie tego ze chuja zrobilem - fakt, faktem moj jezyk wciaz nie przybral brazowej barwy, wiec nie moge sie do ciebie nawet porownywac "mistrzu". W innych kwestiach robie tyle, ile moge. I tutaj sie akurat nie roznimy - Ty lizesz, ile mozesz, ja bije Vu, ile moge. Kazdy z nas daje z siebie wszystko. Odnosnie festynu z rodzinka, to ja slyszalem ze Olecko po wygranej bitwie zorganizowalo msze św. w jakiejs tam kafejce w Olecku. Ja skromnie, kanapki, dzem, "kola" - no coz do Olecko mi troche brakuje. No i z tymi outfitami to ja ci wyjasnie jak sie sprawa ma - psychologicznie podchodzac do sprawy niektore nawyki z RL, przenosza sie na tibie - np. ja zmieniam czesto ubrania w RLu, wiec zmieniam czesto takze w Tibii. Niestety dotyczy to takze paru osob z VU czy innych "rzezimieszkow" takich jak Shiru ktory cala kase wydaje na paki dla swoich "kolegow" i nie zostawia nic na odzież, memberzy VU takze sa tak zajeci gra ze zarowno w Tibii jak i w RL ubrania nie czesto zmieniaja. No, coz ich wybór.

Nie chce mi sie z toba dluzej konwersowac bo to do niczego nie prowadzi, oprocz pokazania twojego dennego poziomu oraz koloryzowania twojego jezyka na "miedziany brąz", ADORATORZE OLECKICH ODBYTÓW!
TheDwarf jest offline   Odpowiedz z Cytatem