Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zdzichuu
Chciałbym żebyście zamieszczali tu wasze propozycje co powinno zostać zmienione bądź usunięte po nowym updacie.
Ja oczekuje umożliwienie zdobywania addonów do standardowych outfitów przez graczy FACC. 
|
Żadnych addonów dla FACC. Nie po to płacimy, żebyście mieli to co my. Owszem jestem za wprowadzeniem nowych outfitów dla FACC, ale bez możliwości addonowych.
Wyrównanie druidów z sorcami.
Wprowadzenie aukcji na której można by wystawiać przedmioty.
Dokopanie Gamemasterom i Tutorom za opieszałość i nie działanie praktycznie nic w sprawach składanych raportów. Czasem trzeba czekać ze 3h...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fireball
Ja bym chciałbym nowe rody/wandy ale tylko 1 rod/wand +150lvl
suden death ,,sorka ale nie wiem jak to sie pisze'' W reszcie druidzi i sorkowie będom mogli normalnie pszywalić.
hmmm..... knighci myśle że szybszy skill i każdom broniom inne combo
next palki może fire spear albo spear of ultimating nature+100lvl
wiem że to nie normalne ale właśnie tego typu żeczy mi sie podobajom wiencej broni wiencej możliwośći i strong haste dla FACC   
|
OMFG skąd ty człowieku w ogóle spadłeś... Naucz się pisać.
A tak poza tym to po co ci różdżki od 150 levelu jak ty masz zaledwie 20 -.-
Dla FACC nawet nie ma zwykłego haste a co tu już mówić o strong haste.
Fantazje do broni to masz, nie ma co.
A tak w ogóle. To tylko nasze spekulacje? Jeżeli tak, to dobrze by było, gdyby znalazł się jakiś ochotnik, przetłumaczył by najciekawsze pomysły i wrzucił na forum tibii.com lub ewentualnie przez jakiś inny kontakt to przekazał. Podniosło by to pewnie reputację strony tibia.pl i ukazanie chęci działania w rozwój tibii.