Zobacz pojedynczy post
stary 10-11-2004, 18:51   #99
Pyro Mat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Węgorzewo

Pyro Mat ma numer GG 2995632
Domyślny

Spasiony pedalcze......a kto kantowal ze bylem na dls...wypadlo 2 lub 3 dsmy i rh ale Ty zdjoles aola i guwno miales ..........wiesz takie sciemy morzesz walic.....fakt ze byla Amera off ale to mniejsze..........Od******* sie od mojego mlvl bo ****a Ty z***ie na 40+lvl skile miales 65+ i ****a nie masz sie czym chwalic po***ie..........Pasjak ****a tyle Ci powiem jestes po***anym czlowiekiem...tyle...........Wiekszosc moze to potwierdzic z rl to wszyscy.....przez Ciebie Po***ie Kamilek poszedl na inny server......-.-

****a *** klamiesz,kradniesz......*******isz nie wiem co na kazdym kroku.....****a ja bym nei zaczynal tej awantury ale ****a jak sobie przypomnialem ile osób przez Ciebie nie gralo juz albo s*******ilo na inne servy(mam na mysli ludzi z rl) wiesz to az sie w pale nie miesci.......*******e nie chce mi sie juz pisac na TWój temat oleje to bo ****a i tak to nei ma sensu Ciagle byles z***em i bedziesz.........pisz na mnie co chcesz i tak Ci ****a malo ludz wierzy jak ich kantujesz........

Ps:Wydac Kumplaz rl, który skroil dsma,bsa,demon shielda,uhy itp......dla jakiegos obcokrajowca......ech MArcin......brak slów