Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tikues
te Krzyś, kim Ty jestes zeby mnie oceniac? Co takiego zrobiles ze wogole mozesz mnie oceniac bałwanie? Zastanow sie zanim cos napiszesz.Przypuszczam ze jestes 20-latkiem ktory wbil 40-lvl zostal zhuncony przez kh i siedzi na forum tibia.pl ...
Daj sobie spokoj z ocenianiem mnie i innych , popatrz na siebie? Kim Ty ku*** jestes? Daj swoje name z berylii, porownany kto ile zrobil dla tamtego serva 
Ucieklem? Ofc ze nie ucieklem, nie mialem zamiaru dopoki Gipo nie poszlo na Elysie, razem z nimi kilku polakow ktorzy sporadycznie pojawiali sie na mass-logach ktore ja organizowalem, to co mialem zrobic? Grac na Berylii skoro 90% ja olalo? Daffy zaproponowal mi gre na Thorii, czemu mialem tam nie grac hm?Zanim wojna sie zaczela mialem juz lepszego chara tutaj, lepsze warunki do gry  .
Daj swoje name lepiej kozaczku zanim zaczniesz wypisywac bzdury.
Znasz mnie? Gowno wiesz o mnie i ludziach ktorzy graja na Thorii.
|
Ok, w ktorym miejscu cie "ocenialem" cipeuszu? Zadalem proste pytanie, dlaczego macie problem do tych co zostali na Beryli. Ty natomiast wypociles sie, wypisujac przerozne rzeczy omijajac glowny watek tego mojego temetu.
And again: Wyzywacie ludzi od noobow itp. Jak juz powiedzialem, wiele z nich bylo waszymi kolegami przez dlugi okres a teraz sie nagle "znobili" tak bardzo ze zasluguja tylko na wyzwiska. Tyle narazie moj ty masta sroc'ererku.
Edit:
A co do "ucieczki" to zbierzmy fakty. Gdzie grasz? Na thori. Co zostalo po tobie na Beryli? Nic, moze nieswiezy odor i tyle. Takie zjawisko sie nazywa UCIECZKA. Jednakze, skoro boisz sie tak tego slowa, powiem to inaczej. Zrobiles to co robia szczury gdy okręt tonie.
A tak wogole to masz strasznie wysokie mniemanie o sobie. Pall Xito nigdy nie byl zadnym hero ani nic z tych rzeczy. Zwykly pionek, tak ze nie przypisuj sobie za duzo jakis zaslug.
Pare slow o tobie dla polepszenia humoru: Juz jestes pochloniety przez ta gre do tego stopia ze robisz sobie rl life w grze. Zobaczyles ze Kaczynscy rzadza w rl polsce to musiales poszukac podobnego przywodcy w grze. Akurat tak sie zlozylo ze nawinal sie kaczor daffy, i sie przykleiles do niego, a on ma cie w tylku. Get some life MR.NoTengoRlVita